2777
2789

بچه ها ی دوست دارم ی خواستگار درست و حسابی براش اومده بعدش دیشب تو جمع خانوادگی خالم اینا هم بودن خب ، ازم پرسیدن راستی دوستت چ جوابی ب خواستگارش داد

منم گفتم جواب رد داد 

بعدش پسر خالمم مجرده یواشکی بهم گفت ببین مردم شوهر نیست براشون دوستت خواستگار داره و شوهر نمیکنه و زد زیر خنده 

بنظرتون پسر خالم ب دوستم علاقه منده ؟ یا همینطوری ‌گفته ؟؟ اصلا چ برداشتی از حرف پسر خالم دارید 

چون حس میکنم دوستمم ب پسر خالم علاقه داره یعنی ممکنه هر دو بهم علاقه مند باشن ؟ بچه ها بخدا از خدامه بهم علاقه داشته باشن و ب خیر ازدواج کنن فک نکنید از فضولی میپرسم فقط کنجکاوم رومم نمیشه ازشون بپرسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
یعنی اینکه فکر نمی‌کنم علاقه ای با دوستت داشته باشه البته از متنی که نوشتی این برداشتو داشتم

پس حرفش چ معنی در مورد دوستم داشت ؟ تعریف از دوستم بود ؟ 

پس چرا آخه با صدای بلند نگفت خیلی یواش پیش من گفت ؟؟