2777
2789

انگلیسیه

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

لایکم کن تا برات تفسیر و‌معنی کنم دارو هم تجویز کنم

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

فکر کنم پلی کیستیکی منتها نیاز به آزمایش بیشتر داره نوشته 

دقیق نخوندم و بعضی اصطلاحات پزشکیم نمی‌دونم سطحی نگاه انداختم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رحم: اندازه رحم طبیعی است و هیچ ضایعه‌ای در آن دیده نمی‌شود. ضخامت اندومتر (لایه داخلی رحم) بیشتر از حد معمول است.

تخمدان‌ها: هر دو تخمدان اندازه طبیعی دارند اما تعداد زیادی فولیکول کوچک در سطح آن‌ها دیده می‌شود. همچنین، مقدار بافت همبند تخمدان‌ها افزایش یافته و اکوژنیک‌تر (سفیدتر) شده است.

نتیجه‌گیری: علائم مشاهده شده در سونوگرافی، به ویژه افزایش تعداد فولیکول‌ها و تغییرات بافت همبند تخمدان‌ها، با تشخیص سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) مطابقت دارد. با این حال، برای تأیید قطعی تشخیص، نیاز به بررسی بالینی و آزمایش‌های تکمیلی است.

* مایع آزاد در لگن: در حفره لگن هیچ مایعی مشاهده نشده است.

معجزه کن صبر مرا 
2804

سایز  رحمت نرمال

ضخامت ۱۰ mm 

مایع ازاد لگنی هم دیده نشده

سایز تخمدانتم طبیعیه

پلیکیستیکی با تعدادی فولیکول که نیاز به ازمایش بیشتر داری 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه