2777
2789
عنوان

امروز سونو دارم دعاکنید پسر باشه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 21811 بازدید | 647 پست
میدونم باورت نمیشهمن الان روزای زایمانمه ،هنوز باور نمیکنم که به خواسته ام رسیدم

میدونه من هنوز صدرصد بهم نگفته

نمیتونم باورکنم

ی حالی دارم

سزارینی دیگه 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
دوتا روش ک احتمال باردارشدن باهاش صفر بودنمیگم چی چون یه عده هجوم میاارن

چرا هجوم بیارن؟ 

اگه طبیعیه خب احتمالش بالا بوده 

ک ا ن د و م نبوده؟ چون‌من خودم اصلا بچه نمیخوام و این روشمه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا هجوم بیارن؟ اگه طبیعیه خب احتمالش بالا بوده ک ا ن د و م نبوده؟ چون‌من خودم اصلا بچه نمیخوام و ای ...

قرص و کاندوم همزمان باهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا هجوم بیارن؟ اگه طبیعیه خب احتمالش بالا بوده ک ا ن د و م نبوده؟ چون‌من خودم اصلا بچه نمیخوام و ای ...

قرص و کاندوم همزمان باهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش اونای که تجربه ی پسردار شدن رو دارن منم راهنمايي کنن که چی خوردن و چه چیزای رعایت کردن یه گل دخت ...

بنظرم ربط نداره برا دختر دومم تحت نظر بودم و رژیم داشتیم ولی خب قسمت نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قرص و کاندوم همزمان باهم

جدی میگی 

خیلی ترسیدم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
جدی میگی خیلی ترسیدم

من حتی قرص رو سر ساعت میخوردم بااینکه اصن نیازی ب قرص نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی میگی خیلی ترسیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه بعضیا با رژیم و رعایت کردن جواب گرفتن انگار

اون دیکه خدا خواسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی اینکه بهت گفته پسره شک نکن‌پسره 

اگه ازمایش خون تشخیص جنسیت رفتی اون حتمیه 

ولی اینکه بهت گفته پسره شک نکن‌پسره اگه ازمایش خون تشخیص جنسیت رفتی اون حتمیه

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باداری ناخاسته میدونی کی اتفاق میفته؟وقتی میگی اصلااااا نمیخام دگه و حسابی حواست هست و جلوگیری میگنی ...

تا وقتی اون اعضا توی بدن افراد هست امکان بارداری هست. مهم نیست چقدر جلوگیری کنن، سنشون چقدر باشه، هورموناشون چقدر میزون باشه یا هر چیزی. اگر اون اعضا هست باید احتمال بدن که باردار بشن. تنها حالت صد در صدی اینه که خانم رحمش رو دربیاره یا آقا دم و دستگاهش رو دربیاره.

برای همین، دوستان عزیز، هی نیاید بگید چرا جلوگیری نکردی و سرزنش کنید. چون به قول خارجیا karma is a bitch و تا وقتی سر خودتون نیاره ول کن شما نخواهد بود. روزگار همچین میذاره توی کاسه تون که متوجه نشید چی شد!