2777
2789
عنوان

امروز سونو دارم دعاکنید پسر باشه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 21837 بازدید | 647 پست
من اینو نگفتم جمله شما این معنیو دادک اگ دختر باشه ناراحت میشدو میومد سراغ گوشی ولی پسر بود گل و شیر ...

خب این خانم دوتا دختر داره دلش پسر میخواد.خودش همش میگه دعا کنید.من گفتم اگه دختر بود حوصله کاری نداشت.بعضیا هستن دختر دوست دارن بعضیا پسر .بعضیا واسشون فرق نداره.من خدای ناکرده منظور خاصی نداشتم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه اون مادرشوهره هم جنسیتش مونثه‌!!

دقیقا

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عزیزم شما اول تا اخر پیامها را بخون از جنسیتت متنفر میشی.من که حس بدی پیدا کردم، واقعا ناراحت شدم، ک ...

متاسفانه تا بوده همین بوده 

من اینو گفتم  کسی که سه تا دختر داره با دیدن این پیامها ناراحت میشه ک مگه چه فرقی داره 

منم سه تا دختر دارم تو ي تاپيك ديگه هم گفتم از هرچي بارداري و بچه و پسر و دختر حالم بهم ميخوره اينقد كه همه بهم ميگن چرا پسردار نشدي چرا تغذيه رعايت نكردي چرا دكتر نرفتي

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

منم سه تا دختر دارم تو ي تاپيك ديگه هم گفتم از هرچي بارداري و بچه و پسر و دختر حالم بهم ميخوره اينقد ...

من خاله دارم چهار تا دختر داره

خیلی ها دلشو شکستن

اما الان دو تا دوندونپزشک شدن...یکیشون متخصص اطفال یکیشون چشم پزشک

الان همه با حسرت نگاه میکنن خانواده خاله م رو

مهم تربیت درسته ....نه جنسیت

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اسی جان کاش حداقل ارزش قائل میشدی واسه این همه کاربری ک چند روزه با استرس شما استرس کشیدنیه خبر کوتا ...

گلم سلام خوبی

دیر رفتم سونو تازه برگشتم

با کلی شک و احتمال گفت شاید پسر باشه 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
استارتر عزیز من از دیروز ب فکر شمام چی شد نتیجه سونو 🤔

سلام گلم

با کلی شک و احتمال گفت شاید پسر باشه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
گلم سلام خوبیدیر رفتم سونو تازه برگشتمبا کلی شک و احتمال گفت شاید پسر باشه

خیلی عجله میکنی اخه 

دختر صبر کن از ۱۶هفته جنسیت مشخصه 

اصلا انگار دنبالت کردن

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت