2777
2789
عنوان

درد جدایی رو چطور کنار اومدید لطفاً همه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 87 پست
دقیقا همینطوره زندگی ادامه داره خیلی اشتباه کردم دیروز پیامش دادم اصن حالم از خودم به هم میخوره ای ک ...

نباید زیاد تنها و بیکار بمونی

یا آهنگایی گوش کنی که تورو تو فاز غم و زنده شدن خاطرات ببره

ببین زندگی انقدر پیچ و خم و جاده های صاف داره وقتی آدم تو یه مشکل بزرگتر میوفته میگه اون مشکل قبلیه که چیزی نبود

زندگیتو خرج آدمه درست بکن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزمممم چقد سواستفاده گرن من نگاه کردم تو پیجش دیدم کلی دختر جدید فالو کرده بعد جداییمون ازش مت ...

شوهر من از پرونده شماره یه خانمو برداشته بود مزاحم شده بوددر این حد بیناموس بود

خدا رحمتش کنه...واقعا برا خودم متاسفم خانوادم بالا سرمه بخاطر پسر مردم گریه کردم 😞

عزیزم 😭

سایه پدر و مادرت از سرت کم نشه الهی

ولی باور کن منم قشنگ مثل تو بودم

بخاطر مثلا عشقم تو روی خانوادم وایسادم عشقی که هرگز رسیدنی توش نبود

الانم داشتم گریه میکردم ک چرا ب حرف بابام گوش نکردم و با اونایی ک اون میگفت ازدواج نکردم ک حداقل الان تو فکرم نباشه💔💔

چ فایده دیگه دیره

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

نباید زیاد تنها و بیکار بمونییا آهنگایی گوش کنی که تورو تو فاز غم و زنده شدن خاطرات ببرهببین زندگی ا ...

خیلی زورم میاد یکسال کامل علاف آقا بودم و خیلی چیزا رو تحمل کردم ب امید درست شدن همه چی تازه نامزدم بود خیر سرش

فراموش میکنی خیلی سخته اولش درد زیادی میکشی بی قراری زیاد دلت برای خود سابقت تنگ میشه برای اون ادم بی خیال و شادی که بودی اما قول میدم حالت خوب میشه 

تنها چیزی دوای دردته فقط زمانه عزیزم 

و اینکه به هیچ عنوان بیکار نمون تونستی یه باشگاه برو ورزش واقعا تاثیر داره توی حال خوب 

من عاشق نبودم فقط وابسته شده بودم و اولین تجربم بود واقعا عذاب اور بود برای هم مناسب نبودیم الان ۱۷ روز گذشته از اخرین باری که دیدمش و جواب منفی دادم چند روزی هست که حالم بهتر شده و دیگه چکش نمیکنم به این باور دارم که ادم بهتر و مناسب تری سر راه هم من و هم اون اقا قرار میگیره 

تو هم خوب میشی به خودت زمان بده و اینو بدون ادمی که قسمتته و از همه لحاظ برای تو مناسبه سر راهت قرار میگیره 

آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !

خیلی زورم میاد یکسال کامل علاف آقا بودم و خیلی چیزا رو تحمل کردم ب امید درست شدن همه چی تازه نامزدم ...

منم عقد کرده بودم

میدونی یه وقتایی سخت میگذره که روحت بزرگ بشه

مطمئن باش با این تجربه تو زندگیت چند برابر عاقل تر از دیروزت شدی

اصلا غصشو نخور

اینو منی میگم که ده ساله جدا شدم 

باور کن بعدا برات هیچ اهمیتی نداره

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
2810