2777
2789

تازه یکساله از خانواده ی شوهرم جداشدم و مستاقل که پدرشوهرم جوون مرد. حالا هرکس به من میرسه میگه بزار شوهرت بیاد اینجا نمی‌دونم منظورشون خونه ی پدرشوهرم سر زدنه یا رفتن به واحد بالاییشون .خیلی حالم بده تازه زندگیم خوب شده بود خانواده ی شوهرم بهم احترام می ذاشتن .برادرشوهرم می‌گفت من که همش بیست روز دیگه ایرانم شوهرت باید حواسش به مادرم و خواهرم و داداش دیگم باشه حالا داداشه که ایرانه بزرگه ۲۰ سالشه یه فروشگاه  دیویست متری هم از پدرشوهرم موند براش که درآمدش عالیه .کلا من و شوهرم و برا حمالی میخوان.مگرنه واحد پایینشونم خانواده ی پدربزرگ شوهرمه 

خوشبختی به من نیومده همش باید حسرت زندگی اطرافیانو بخورم 😔😔

کاش اون واحد بالایی خوب بود واحدی که قبلاً بودیم الان خانواده ی پدربزرگ شوهرم میشینن یه واحد دیگه هست خیلی کوچیک و داغونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ وجه نرو

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
2805

خب نکن شما هم به پدرشوهرت بگو‌مامانتو با خودت ببر از ایران خیلی دلت میسوزه یا نرو . بگو باسه چشم به شوهرتم بگو تا به مدت هر روز برین سر بزنین‌ولی اصلا واسه زندگی نرین

به اونی که میخواد از ایران بره بگید خیلی نگرانی نرو بمون مراقبت کن از همههه....والا بگو تو نمیخواد واسه ما تعیین تکلیف کنی😒

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
2809