2777
2789
عنوان

چطور شوهراتون راضی میکنید سفر دونفره برید

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 68 پست

هیچ کاری نمیکنم دوتامون سلیقه مون مثل همه 

وای یعنی چی نمیشه که همیشه دسته جمعی برید 🫨🫨 من خودم ترجیحم دونفره اس  بعد سفر خانوادگی و دوستانه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل اینجاست خانوادش هم عاشق سفرن تا برنامه بچینیم اونا زودتر حاضرن😂بگیم هم نیان میگن اره شما بقیه ...

این ب مدیریت همسرت ربط داره عزیزم 

باید شما بهش بگی دلت سفر دوتایی میخواد و اون بتونه خانوادش رو مجاب کنه 

2804
ما همیشه با خانواده همسرم میرفتیم یبار وقتی همه جی آماده بود و خواست بره دنبال خانوادش گفتم به سلامت ...

چه خووووب😂😂😂

والا واسه ما اینجوری نیست

ی یار با خانواده خودم مامانم بابام میخواستیم بریم سفر

تعارف نکردیما

خانواده همسرهم گفتن مام میایم😂😂😐

میگم استارتر مشکلش این بود ک همسرش دوتایی نمیاد میگم نظری برای حل مشکل استارتر دارید ؟

الان ب شما دقیقا چ ربطی داشت عین قاشق نشسته پریدی وسط عزیز؟؟؟؟؟من مخاطبم استارتر بود ن شما عادت کردین تو هرچیزی ک بهتون مربوط نیست دخالت کنین وحرف بزنین 

لطفااا رومن ریپ نزن واقعا حس خوبی نمیگیرم از معاشرت باادمایی مثل شما

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
همسرم انتخابش سفره دونفره ست اصلا عاشق دونفری بودنه اما من گاهی میگم‌ خونوادگی بریم پدر مادر خودش یا ...

اتفاقا اکثر مردا عاشق سفر دونفره هستن 

گاهی تعجب می‌کنم مثلا از کسی ک میگه شوهرم همش دوستداره با خانواده اش سفر کنیم 😩🫨

نه خیلیا توی جمع بیشتر بهشون خوش میگذره چه جمع فامیلی چه دوستانه

چه بد  

مام جمع دوسداریم ولی از ده تا سفرمون  ۶ تاش دونفره اس بقیه اش کنار دوستامون یا خانواده 

2809