2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه رفت 😭😭😭😭😭

1813 بازدید | 100 پست

از وقتی باهم دوست شدیم و عقد کردیم ما اختلاف های زیادی داشتیم تا الان😭😭😭

الان اومدیم خونه خودمون ولی اون دعوا های سابق خیلی رومون اثر گذاشته و از یه طرف من با خانوادش قهرم که اینم خیلی اذیتش می‌کنه 

امروز گفت ناهار درست کن منم درست کردم 

بعد گفت چرا دیر غذا درست می‌کنی چرا صبحانه آماده نمیکنی زیاد میخوابی و حالا که منو از خانوادم از همه دور کردی بدبختم کردی نخواب صبحانه آماده کن 

😭😭😭بعد زد چند تا لیوانو شکست و غذا رو پرت کرد 

گفت تو منو برشکست کردی بدبختم کردی و رفت 

😭😭خیلی کم آوردم میخام برم خونه مامانم 

ولی انگار پاهام جون ندارن حرکت کنن 

می‌دونم من خیلی بچگی کردم و این رابطه رو خراب کردم 

😭😭😭😭ولی الان پشیمونم میخام زندگیمون درست بشه 

چیکار کنم من 

اگه برم می‌دونم دنبالم نمیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

مگه چکار کردی خیلی بدم میاد از خیلی از دخترای امروزی که هیچی نده از خانواده شوهر متنفرن بابا بخدا ما اعضا خانواده خودمونم روزی هزار بار جنگ و دعوا می کنیم چرا نباید از گل نازک تر بهتون بگن 

چرا با خانودش قهری؟

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

نمی‌دونم مشکلتون چیه 

ولی اگر خودتم مقصری بمون و درستش کن 

باهاش حرف بزن بگو زندگیمون داره خراب میشه بیا با هم تلاش کنیم و بسازیم 

جفتمون نواقص رو برطرف کنیم 

بریم مشاوره و طبق اون پیش بریم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

2809