2777
2789
عنوان

خیییلی استرس دارم برا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 41 پست
خب همون دیگه . کسی ک ناراخت نمیشه اخلاقش نپسندن. از این ناراخت میشه ک طاهرش نپسندن

همه قرار نیس از ما خوششون بیاد ،فقط کافیه یه نفر بپسنده ،پس حتی اگر پسندش نباشی مهم نی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو باید بله بگی به اونبعدم با ترفند و میکاپ دخترونه و اسموتی ک اومده همه قشنگ میشن عمل هم کرده باشی ...

اره عزیزم درست میگی . 

ولی راسش من سبزه ام . بیشتر ب خاطر رنگ پوستم اعتماد ب نفس ندارم 

آرایش هم پنیک و رژ و مداد چشم و یکم ریمل 

موهامم فره 

لباس خوب هم دارم . 

ولی عمل اینا نکردم 

بالاخره کاربریمو جدا کردم 
تو تهشو در نظر بگیرجدی نگیرو حس کن اوکی نمیشید باهم

اره اتفاقا همین کار میکنم امید ندارم هیچ وقت 

اما از رد شدن بدم میاد 

حس میکنم من خوب نیستم ک میگن نه 

بستگی به ذهنت داره اگه فکر میکنی که نمیخواد تو رو قطعا تاثیر میذاره وبدون اعتماد به نفس دیده میشی‌.خ ...

اره حرفت قبول دارم آدم بی اعتماد ب نفس کامل مشخصه از رفتارش 

اره عزیزم درست میگی . ولی راسش من سبزه ام . بیشتر ب خاطر رنگ پوستم اعتماد ب نفس ندارم آرایش هم پنیک ...

همین ابروهات مرتب کن به پوستت برس ک شاداب باشه و کرم ضدآفتاب بزن همیشه لباس و ظاهراً خوب باشه و به این فک کن ک رنگ پوست اینا فعلا مهم نیس باید از تو خوشش بیاد وگرنه مرد ها از همه چی ایراد میگیرن و فعلا جدی نگیر ک وابسته جواب هم دیگ نشین و با جواب اره یا نه بهم نریزی

آخه رنک پوست واقعا مهم نیس؟

فعلا در مراحل آشنایی جدی نیستین تا حدودی مهمه ولی آنقدر سبزه و گندمی دیدم با ضدآفتاب و روشن کننده رنگ پوستشون کاور شده و روشن شدن 

زیاد تو چشم نمیومد که گندمی هستن

نمی‌دونم

تو باید بخوای یا نخوای

چون تو ازدواج زن بهای خیلیییییی سنگینی میده

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اره متاسفانه . چند باری شده

من کسی رو میشناسم که شاید از بین ۲۰،۳۰ تا خاستکار فقط ۲،۳ نفر به جلسه دوم کشیده شده

و همه خواستگار ها همون جلسه اول از طرف اقا رد شدن

خیلی اثر بدی توی روحیش گذاشته