2777
2789
عنوان

به خواستگار با این موقعیت و شرطش فقط چادر باشه جواب مثبت میدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 148 پست
چقدر خوب عزیزم... میگم که چادر برای خود خانم خوبه چادری که بخوای از اجبار همسر و پدر و ... بزاری بدر ...

اوهوم گلم.من خودم غرق در لباسهای زننده ،لوازم ارایش خوب و اعتماد همسرم بودم اما هیچی راضیم نمیکرد انگار یه خلاء درونی داشتم از اینکه مردا نگام میکردن از خودم حالم بد میشد تا اینکه کم کم لباسامو بهتر کردم و موهامو پوشوندم و بعد از کلی وقت دیدم بازم روحم آرامش نداره و چادرو انتخاب کردم و واقعا دیدم برازنده مه و بهم وقار و ارامشی بخشیده که راضی شدم و تا ابد هیچ لباسی به چشمم اینقدر زیبا نمیادش.هرچیزی از روی اجبار باشه به درد نمیخوره.کاش مردامون اینقدر عشق و ارامش به همسراشون بدن که خود خانوما متوجه ارزش بدنشون بشن و بجز چادر لباسی رو نپسندن واسه خودشون🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم گلم.من خودم غرق در لباسهای زننده ،لوازم ارایش خوب و اعتماد همسرم بودم اما هیچی راضیم نمیکرد ان ...

دقیقا 

خوشحالم براتون اینکه خودت بعد از مدتها چادر رو انتخاب کردی ارزشمند تر از حجاب منه که از بچگی چادری بودم 

دقیقا خوشحالم براتون اینکه خودت بعد از مدتها چادر رو انتخاب کردی ارزشمند تر از حجاب منه که از بچگی چ ...

اینطوری نگو گلم شما از بچگی پاک موندی و عقلی داشتی که من توی ۳۶سالگی رسیدم!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

ببین شرایط پسره خوبه خب. اما من تجربه شو داشتم. خیلییییی سخته چادر سرکردن برای مایی که مانتویی هستیم. من ۴ سال چادر سر کردم بخاطر قبول کردن همین شرط. شرایط شوهرمم خوب بود. دیگه نتونستم. باز مانتو پوشیدم. شوهرم پذیرفت اما ته دلم بازم ناراحتم که قولی که دادمو نتونستم پاش بمونم. الانم محجبه ی  مانتویی هستما اما خب اون چادر دوس داشت ته دلش. 

۲ تا فوق و یه لیسانس دارهاینکه لیسانسو جدا گفته شاید لیسانسشم غیر مرتبط با رشته ی فوقش بودهیعنی برا ...

لیسانس حقوق داره فوقشم هم یکی حقوق خصوصیه یکیشم جزاوجرم شناسیه

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
شما بخوای چادر سر کنی یا نه قطعا به خودتون مربوطهاماکی به چادریا بد نگاه میکنه؟والا ما هم تو همین جا ...

من نگفتم مطلقا گفتم منه بیچاره خاک تو سر حسسس کردم ولم نمیکنید ببخشید والا

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
ببین شرایط پسره خوبه خب. اما من تجربه شو داشتم. خیلییییی سخته چادر سرکردن برای مایی که مانتویی هستیم ...

باز خوبه همسرت مانتویی قبثل کرد این عاقا اصلا قبول نمیکنه خیلی جدیه سرش

حقیقتا چون قاضیه خیر

چرا شغلش بده بنظرت؟ 

باز خوبه همسرت مانتویی قبثل کرد این عاقا اصلا قبول نمیکنه خیلی جدیه سرش

نه همسر منم خیلییییییی حساس بود.من  چون دیکع خیلی با چادر حالم بد بود ناچارا پذیرقت. الانم خیلی خوب و مهربونه ها اون موضوع باعث نشده مثلا رو زندگیم تاثیر بزاره. ولی خب خیلی خودم ناراحتم گاها. 

در کل سختهو. خوب فکراتو بکن. من تجربه شو دارم.

چرا شغلش بده بنظرت؟

ب دو جهت

یکی ریسک کاری بالاست و دشمن زیاده

و یکی دیگه م اینه اگه خدایی نکرده خدایی نکرده ۱ درصد به تفاهم نرسن و بخوان جدا شن میتونن راحت حق شما رو ندن چون قانون با اوناس 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

عزیزم اینطور نیست من تازه چادری شدم اتفاقا شوهر خانومای بی حجابی که از کنارم رد میشن خیلی بهم خیره م ...

متاسفانه اون نگاه هایی که میگید از هیزی نیست 

از چیز دیگس 

همونی که استارتر گفت...

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜