2777
2789
عنوان

به خواستگار با این موقعیت و شرطش فقط چادر باشه جواب مثبت میدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 148 پست
چرا برای من دقیقا همینطوری بود در ضمن هرمردی ک تاکید زیاد روی حجاب داره یا خودش گذشتش خیلی داغون بود ...

عزیزم اینطور نیست من تازه چادری شدم اتفاقا شوهر خانومای بی حجابی که از کنارم رد میشن خیلی بهم خیره میشن البته همه شون نه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

حقیقت چادر خیلی زیباست ولی زیباتر اینه چادر رو بعنوان حجاب بپذیریم و انتخاب کنیم نه شرط شوهر

درسته عزیزم من کلا نظری ندادم به ایشون که انتخاب کنن یا نه.درجواب این حرفشون که گفتن به چادری ها نگاه بد نیکنن توی جامعه پاسخ دادم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینطور نیست من تازه چادری شدم اتفاقا شوهر خانومای بی حجابی که از کنارم رد میشن خیلی بهم خیره م ...

من دارم هروز میبینم جانم 

ما ۱۰ تا سوییت هروز اجاره میدیم ۱۰ تا خانواده درروز میبینم

ختنم چادری هم مگ نگاه میکنن ببینن کی بهشون نگاه میکنه؟ شاید شما به شوهراشون نگاه میکنی اونام به شما نگاه میکنن وگرنه چطور متوجه میشید

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من دارم هروز میبینم جانم ما ۱۰ تا سوییت هروز اجاره میدیم ۱۰ تا خانواده درروز میبینمختنم چادری هم مگ ...

از لحاظ علمی هم ثابت شده که یه خانوم متوجه نگاه دیگران میشه حتی خودش نگاه نکنه،درضمن شما انگاری دلتون از جایی پره لطفا سر من خالی نکنید گلم

بازم خیر. مگه من سگ دست آموزم؟ انسانم و دارای اختیار

حالا چرا عصبانی هستی 😂 این اقا هم بنظرم مجبور نکرده فقط شرط گزاشته میتونه قبول کنه میتونه نکنه شرایطشون بهم خورده حالا چون مانتویی بوده این شرط رو گزاشته

از لحاظ علمی هم ثابت شده که یه خانوم متوجه نگاه دیگران میشه حتی خودش نگاه نکنه،درضمن شما انگاری دلتو ...

وا مگ چشم سوم داریم🤣

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
حالا چرا عصبانی هستی 😂 این اقا هم بنظرم مجبور نکرده فقط شرط گزاشته میتونه قبول کنه میتونه نکنه شرای ...

عصبانی نیستم😕 منم میگم حق نداره برای حقوق اولیه شرط بذاره دیگه چیزی نگفتم. مث اینه که بگی خواستگارم گفته اجازه نداری از خونه بری بیرون ولی فقط شرطه دیگه میشه قبول نکرد. بعضی شرط ها توهینه

حرفاتون تناقض داره ..اصلا باحجاب نیستید و آقایی هم که وصفش کردید گفتید خانواده مذهبی و فلان و بهمان ...

این عاقا خانوادش معمولین مادرش چادری نیست اصلا ضددینم نیستن ولی مذهبی مطلقم نیستن 

این اقا خودش اصلا چادری دوس نداره 

منم خودش دیده دوس دخترخالشم 

خانوادش شاییدم خیلی اوکی نباشن 

خوب من حس کردم اینو شایدم درست نباشه چه ربطی داره 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
اسي تحصيلات خودت چيه؟

دانشجوی حقوق

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
اينايي كه از مدرك تحصيليش انقدر تعجب كردن اگر 18 سالگي وارد دانشگاه شده حداكثر 22 سالگي ليسانس- 24 س ...

یجوری تعجب کردن منم بهش شک کردم... 

چطور تشخیص دادید ؟؟؟میخواستم شخصیت شوهرم رو بررسی کنم .

مشاور عزیزم با چهارماه رفت و آمد و... 

خالم روانشناسه یکم دقت کردیم و... 

این عاقا خانوادش معمولین مادرش چادری نیست اصلا ضددینم نیستن ولی مذهبی مطلقم نیستن این اقا خودش اصلا ...

خب اگه چادری دوست نداره چرا برای شما شرط کرده ؟ 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
خب اگه چادری دوست نداره چرا برای شما شرط کرده ؟

حرف خثدش این بود دوس ندارم از اول چادری باشه همینو گفت فقط بقیشو بخدا من نمیدونم دیگه