2777
2789

ساعت ۷ پاشدم خب 

بعد رخت خوابا رو جمع کردم و تمیز گردم خونه رو اومدم اتاقم 

الان دوباره رفتم حال رو جارو زدم و پله ها

از مامانم ی سوال پرسیدم با اخم جواب میده بعد به داداشم ی چیزی گفتم گفت ب توچه بعد خودش  گفت اینکارو کن گفتم به من چه گفت کفن شی الهی مامانم برگشت گفت هزااار بار 

منم ناراحت شدم مشغول کارم شدم

برگشته میگه الهی سرطان بگیری که ی پله و حال جارو روی اخم و تخم میکنی

منم کارمو گردم برگشتم اتاقم جلو هممههه 

واقعا خسته شدم این جژیی از اخلاقشه 

الانم قهره مطمئنم منتظره من برم 

منم مثل احمقا میرم آشتی چونکه خودش نمیاد و همه اهل خونه جز بابام باهام قهر میکنن حتی زن داداشام 

دارم با گریه تایپ میکنم خداا

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

این چ مادریه چرا اصلا بخای حرف بزنی باهاش اصلا نرو هیچ وقت سراغش اولویتت خودت باید باشی فقط

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

از بس خودتو کوچیک کردی همشون بی احترامی میکنن راحت بهت تو هم دیگه اصلا حرف نزن باهاشون سرتو گرم درس و کار کن

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد میفهممت 

منم همه کارارو میکنم هیچی نمیگم

همین چن روز پیش کل کارارو کردم سر یچیزی با داداشم بحث کوچیکی کردم مامانم بم گف یه ظرف شستی حالا قیافه میگیری منت میزاری همونم نمیخاد بکنی

درحالیکه همیشه فقط من حواسم بهش هستو نمیزارم دست به سیا سفید بزنه👩🏼‍🦯💔

همون snow lover قدیم...
از بس خودتو کوچیک کردی همشون بی احترامی میکنن راحت بهت تو هم دیگه اصلا حرف نزن باهاشون سرتو گرم درس ...

چیکار کنم؟ 

واقعا همه همهههه زن داداشم لم داده تو اتاقش ب من گیر میده 

من زیاد نمیام از اتاق بیرون وقتی هم میام با این رفتار مواجه ام

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

چیکار کنم؟ واقعا همه همهههه زن داداشم لم داده تو اتاقش ب من گیر میده من زیاد نمیام از اتاق بیرون وقت ...

تو هم لم بده برو تو اینستا بخند بزار حرص بخورن

چیکار کنم؟ واقعا همه همهههه زن داداشم لم داده تو اتاقش ب من گیر میده من زیاد نمیام از اتاق بیرون وقت ...

دیگه اصلا براشون کار نکن

چقد میفهممت منم همه کارارو میکنم هیچی نمیگمهمین چن روز پیش کل کارارو کردم سر یچیزی با داداشم بحث کوچ ...

وای جمله اخرتتتت 

مامانم ب داداشم التماس میکنه بیا دستمو ماساژ بده میره بیرون 

من میشینم پیشش ولی همش نفرین همش بداخلاقی بی محبتی 

بخدا دلم ی محبت میخواد

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

تو هم لم بده برو تو اینستا بخند بزار حرص بخورن

بابا من سرگرم درس ام 

نمیام زیاد بیرون از اتاق

شبا رختمو میندازم میخوابم 

ولی هیچی مامانم یارانه قبلی رو گرفت خرجش کرد ی قرون نداد

نمیخوام قهر بمونم تا یارانه رو بم بدن ( در این باید برم منو کشی)

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

حرفاش و رفتاراش عین مادرمنه  ازاولوبچگیشون تاحالا عقده هاشون و تلنبارمیکنن ک سر یکی خالی کنن  حالا کی بهتراز دختری ک همجنسشونه و دم دستشون ؟ تمام عقده حسادت دشمنی کینه هاشونو خالی میکنن سرما  هی میگه من بخاطر شما زندگی کردم اما انقد پدربزرگم راهش نداد و خودش یه دست وپاچلفتیه  دوتا بچه دارم خودم اما اگه ذره ای خواستم شبیه اون بشم الهی بمیرم اونروز  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔