2777
2789
عنوان

کی عمل اسلیو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست
چجوری گرفتی

ببین تخم مرغ،گوشت مرغ، میوه، ماهی، کره، روغن زیتون، سبزیجات بجز هویج و ذرت، گوشت قرمز، روغن خوب، کره حیوانی، پنیرخامه ای، خامه، اجیل مجازه گوشت و اینا باید روغنی باشه 

از بین اینا بخور تا سیر شی کامل هرچقدر دوست داری

ببین تخم مرغ،گوشت مرغ، میوه، ماهی، کره، روغن زیتون، سبزیجات بجز هویج و ذرت، گوشت قرمز، روغن خوب، کره ...

بعد نون، کیک و این چیزا هم طبق دستور کتو میتونی درست کنی ولی من حوصلش نداشتم

کربوهیدرات حذف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بعد نون، کیک و این چیزا هم طبق دستور کتو میتونی درست کنی ولی من حوصلش نداشتمکربوهیدرات حذف

خیلی رژیمش گرونه

یه دوره ۱۵روزه برداشتم نزدیکای ۳تومن هزینه شد

کاهش۴۲کیلودر۱سال۸ماه شروع دوباره۱آذر وزن۶۸/800هدف۶۴⬅️

خیلی رژیمش گرونهیه دوره ۱۵روزه برداشتم نزدیکای ۳تومن هزینه شد

چند کیلو کم کردی؟ 

از عمل اسلیو که خیییییلی ارزونتره 

خب شما همیشه تو ۱۵ روز هوا میخوردی؟  حداقل ۲تومن میخوردی انگار یه تومن فقط هزینه کردی، هزبنه برنج و میوه و تنقلات و بستنی و اینا هم حذف میشه بنظرم زیاد فرق نداره

چند کیلو کم کردی؟ از عمل اسلیو که خیییییلی ارزونتره خب شما همیشه تو ۱۵ روز هوا میخوردی؟ حداقل ۲تومن ...

۲کیلو کم کردم

بعدش کالری شماری شروع کردم فقط ۴کیلو اضافه دارم

والا خواهر تو رژیم من۵۰۰تا۸۰۰کالری میخوردم درماه ۱تومن نمیشود همش کاهو کلم سینه مرغ ماست گردو😅😅

کاهش۴۲کیلودر۱سال۸ماه شروع دوباره۱آذر وزن۶۸/800هدف۶۴⬅️

۲کیلو کم کردمبعدش کالری شماری شروع کردم فقط ۴کیلو اضافه دارموالا خواهر تو رژیم من۵۰۰تا۸۰۰کالری میخور ...

۵۰۰ کالری که اره 

منم با کالری شماری ۳ کیلو کم کردم دیگه خسته شدم نتونستم کتوژنیک گرفتم یک کیلو کم کردم  دو کیلو دیگه کم کنم ایشالا تمومه 

فقط بعدش نمیدونم چطور باید تثبیت کنم