2777
2789

گفتم من نمیتونم اخماشو کرد تو هم خب من خودم بچه دارم میگه خرجشون و تمام کمال میدم گفتم بده همون زنت نگهداره خرجشونم بده میگه نمیخوام بچه هام زیر دست اون باشن لیاقت نداره قلان😑😑 

مشکل اینکه زنش بی حد و اندازه تنبل شلخته کثیف بی نظم حتی از کنارش رد بشی بوی عرقش میخوره به مشامت همیشه خدا خروارها خاک نشسته رو خونش ظرفها همه کثیف تا ۵ عصر خوابه ناهار هیچوقت ندارن همیشه بچه ها گشنه افسرده نیست خانوادگی اینجوری تنبل و کثیفن 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

به نظرم به جای طلاق با زنداداشت صحبت کن اگه از نظر مالی خوبن هفته ای یکبار کمکی ربگیرن بیاد فقط اگه طلاق بگیره خودتون بدبخت میشید و بچه ها هم آواره داداشت رو منصرف کن از طلاق .اصلا هم قبول نکنید که بچه ها رو نگه میدارید

وااا خودش مسئول بچه هاشه.دوست داره طلاق بگیره ، بگیره خودش باید بچه هاشو نگه داره .حالا نهایت شما یه ...

دقیقا 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

ب جا طلاق دادن ی کمکی بگیره براش

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

اینکه خواهرشوهر شما اینطوری خونش خاک گرفته

به خودش نمیرسه

زن شادابی نیست

علتش برادرتونه

متاسفانه اون خانم توی زندگی با برادر شما افسرده شده

واقعیتیه

از اولم اگر همینطور بوده

پس یعنی برادر شما نتونسته کاری کنه اون خانم حتی سر شوق تازه عروس بودنش هم به خودش و زندگیش برسه

خودتون دارید پرتوقع بودنشو میبینید!!

انتظار داره شما مسئولیت بزرگ کردن و تربیت بچه های خودشو گردن بگیری!!!!

شما اصلا گردن نگیر

به مادرتون هم بسپارید گردن نگیره بهش بگه من سر پیری نمیتونم بچه بزرگ کنم 

خیلی رک بگید ما قبول نمیکنیم بچه های خودته

شر بزرگی هم برا خودتون میخرید

هم اون بچه ها آسیب شدید میبینن!!!.

بزنید تو سرش با زنش برن مشاوره زندگیشونو درست کنن

2809