باورتون میشه ۲ روزی یکبارغذا میخورم اونقدری ک درگیر فکرم نکنه پسرم اوتیسم باشه اینده اش چی میشه من اصلا اصلا اصلا قوی نیستم تحمل ندارم چند روز پیش ک حالم خیلی بد بود فقط خودمو پسرم خونه بودیم گفتم بلندشم خودمو بکشم بعد گفتم اینده این چی طفل چی میشه
خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پسرم نزدیک ۴سالشه گزارش دهی نداره بپرسم رفتی فلان جا چیکار کردی نمیدونه!یا بگم کی اونجا بود فقط میگ خوردم!حرفای مارو همش تکرار میکنه ب داداشش میگم خودکار رو بیار اینم میگ خودکار تنها مشکلش همین هست یا ی قسمت از ی ترانه ای رو حفظ شده چند روزی یکبار تکرارش میکنه
دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
عزیزم ان شاالله که اینطور نیست بعدم هر چیزی خدا براتون مقدر کرده مطمئن باشدی قبلش صبر و توانشم بهتون داده اینقدر احساس ضعف نکنید و سعی کنید قوی باشید میدونم شاید اصلا نتونم حالتونو درک کنم ولی قانون اینه که اگه چیزی رو نشه حلش کرد باید برای کنار اومدن با واقعیتش قوی بود و یه قانون دیگه هست که میگه باید در همه حال شاکر باشیم،اون بچه با هر خصلتی توی هالم دیگه پذیرفته که بیاد تو خونواده شما پس قدرشو و قدر خونوادتونو بدونید
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بچتون چند وقتشه چه علائمی داره ک فکر میکنید اوتیسمه؟؟
حرفای مارو تکرار میکنه بشدت تقلید میکنه از داداشش هرچی داداشش بگه همون رو میگ مثلا الان داداشش داره میگ سنگ کاغذ قیچی اونم میگ؛ولی فقط یکبار میگ توجه نداره ب حرفام اصلا ولی دستور پذیری داره همه وسایل رو میدونه چیه
خب چرا نمیبریش جایی که تست بدل مشخص بشه، حدس و گمان و اینا دلایل خوبی نیست فقط باعث عذابت میشه ،اینایی هم که گفتی خیلی دلایل قویی نیستن ،خیلی بچه ها کم توجهی و دارن
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت