2777
2789
عنوان

بچه ها آیا واقعا جادو شدیم

106 بازدید | 9 پست

سلام قبل از شروع باید بگم که من و خانوادم هیچ اعتقادی به سحر و جادو نداریم و نداشتیم و من بعد ازدواجم با این مسائل آشنا شدم چون همسرم گفتن که از فامیل هاشون هستن کسایی که اینکارو میکنن ولی ما کلا راجب این مسائل حرف نمیزنیم

نزدیک یک سال و نیم هست که من و همسرم دچار یه مشکلاتی میشیم پشت سرهم (زندگیمون قبلش خیلی خوب و زبانزد بود واقعا حالمون خوب بود بعدش خانواده همسرم با یکی از فامیل هاشون دچار اختلافاتی شدن و خیلی تهمت ناروا به خانواده همسرم زدن و آبروشون با حرفای دروغ بردن ولی بابای همسرم اجازه نداد هیچ کاری بکنیم و گفتن فقط سکوت کنین خدا جای حق هست  )

خلاصه روزها گذشت

راستش من خیلی نماز و دعا و قرآن میخونم برای حل شدن مشکلاتمون و این روزها بیشتر....

شب جمعه هفته قبل من وهمسرم روز بدی داشتیم بحث و عصبانیت و آشفتگی 

شب موقع خواب من به دلم افتاد نماز امام حسین بخونم میدونین که خیلی سخته دو ساعت طول کشید و از خدا خواستم اگر طلسمی چشم زخمی انرژی منفی هر چی هست به قدرت خودش رفع بشه خسته شدیم نمیدونم چرا این به ذهنم اومد دعا کردم  و خوابیدم

صبح همسرم از هیچی اطلاع نداشت و واقعا قسم هم میخوره اصلا به این چیزا فکر نکرده و خوابیده

خلاصه باهم رفتیم بیرون و کمی حالمون خوب شد و یه دفعه یادش آومد خوابی دیده

توی خوابش دیده بود که جایی با داداشش مشغول کارن که آقایی با ریش'سبیل میاد و یه چیزی داخل میندازه و فرار میکنه و همه میگن دعا بوده از بین ببرینش و بعدش یه خانم با لباس جادوگر که  دعا و اینجور چیزا به لباسش وصل بود اومد داخل ، دعا بندازه که گرفتنش و کتکش زدن و به پلیس تحویل دادن و اون جادوگر اعتراف کرده که یه خانم گفته که براتون دعا بنویسم (این خانم همون خانمی هستن که تهمت ناروا و دروغ به خانواده همسرم گفتن)اینا همه توی خواب بودها

من تهمت نمیزنم و نمیگم که اینکار رو کرده چون گناهه و کاری باهاش ندارم اصلا هم به اون خانم و کارش فک نمیکنم

پیش دعانویس و اینجور جاها هم نمیرم چون محاله برم و میدونم گناهه 

من فقط میگم

آیا من باید کاری بکنم؟

مثلا چه دعایی بخونم چه سوره ای و نمازی؟

یا بی خیال بشم

بچه ها من فقط به خدا و قرآنش اعتقاد دارم و میخوام اونجوری برطرف کنم

چیکار کنم به نظرتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم همین مشکلو دارم کامل شوهرم از نظر مالی قفل شده هی میگه برو دعا بگیر ولی من خودم فک میکنم خدا خودش بهم کمک کنه و نمیتونم پیش دعا نویس برم 

منو هم راهنمایی کنید لطفا

2805

من یه دوستی داشتم بنده خدا عشقش ولش کرده بود 

کل شهر رو دنیال دعا.نویس گشتیم پیدا نکردیم 

ولی نمی دونم چه جوری بعضیا هم زود دعا.نویس پیدا میکنن هم میندازن تو زندگی مردم 

ولی من اگه خودم به شخصه دشمنی چیزی داشته باشم و دعا.نویس هم تو دست و بالام باشه یه دعا برای خودم میگیرم که انقدر زندگیم خوب بشه چشم دشمنم در بیاد نه اینکه دعا بنویسم برای دشمنم مشکل پیش بیاد 

قرآن بخوان تو خونت سوره بقره بزار پخش بشه یادم نی گفتن چند روز ولی فک کنم 60 روزه اس یا 40 روزه حدیث کسا بخون این چیزا یه ذهنم میاد 

ما همسایه روبه روییمون تو این کارا بود و توی زندگی ما هم اثر داشت وقتی رفت مشکلات ماهم حل شد 

من و همسرم هر دو حرز امام جواد داریم و از جای معتبر خریدم

فقط نمیدونم آیا من باید برای حلش کاری بکنم اخه؟

آخه فقط همسرم دچار مشکل نمیشه

داداشش و خواهرش و باباش هم دچار میشن

مثلا توی یک ماه هر چهارتا باهم دچار یه مشکلاتی میشم مریضی تصادف دزدی....

بعد یه دفعه همه چی تموم میشه

این وسط بزرگترین و سخت‌ترین مشکلات برای همسر من پیش میاد

من یه دوستی داشتم بنده خدا عشقش ولش کرده بود کل شهر رو دنیال دعا.نویس گشتیم پیدا نکردیم ولی نمی دونم ...

همسرم تعریف میکنه میگه از بچگیمون این خانم پیش دعانویس میرفتن برای همین خیلیا رو میشناسن و اطلاع داشتن الله اعلم من که ندیدم و ارتباطی با خانم ندارم نمیتونم چیزی بگم

دنبال این چیزا باشی خود به خود میان توی زندگیت

ولشون کنین قدرتی بالاتر از قدرت خد ا نیست که...

دقیقا منم همین مشکلو دارم کامل شوهرم از نظر مالی قفل شده هی میگه برو دعا بگیر ولی من خودم فک میکنم خ ...

به نظرم پیش دعانویس نرو خیلی بده

قرآن بخون سوره واقعه،به خدا من اعتقاد دارم کوچکترین آیه رو اگر با ایمان بخونی خدا کمکت میکنه خیلی دعاها هست برای افزایش رزق و روزی

توی اینستا یه خانم هست به اسم صنم رستگار،دعانویس نیست آموزه های علمی قرآنی داره خیلی راهاا برای افزایش رزق و روزی میگه و خیلیا نتیجه دیدن حتما سری به صفحه اش بزنین