سلام قبل از شروع باید بگم که من و خانوادم هیچ اعتقادی به سحر و جادو نداریم و نداشتیم و من بعد ازدواجم با این مسائل آشنا شدم چون همسرم گفتن که از فامیل هاشون هستن کسایی که اینکارو میکنن ولی ما کلا راجب این مسائل حرف نمیزنیم
نزدیک یک سال و نیم هست که من و همسرم دچار یه مشکلاتی میشیم پشت سرهم (زندگیمون قبلش خیلی خوب و زبانزد بود واقعا حالمون خوب بود بعدش خانواده همسرم با یکی از فامیل هاشون دچار اختلافاتی شدن و خیلی تهمت ناروا به خانواده همسرم زدن و آبروشون با حرفای دروغ بردن ولی بابای همسرم اجازه نداد هیچ کاری بکنیم و گفتن فقط سکوت کنین خدا جای حق هست )
خلاصه روزها گذشت
راستش من خیلی نماز و دعا و قرآن میخونم برای حل شدن مشکلاتمون و این روزها بیشتر....
شب جمعه هفته قبل من وهمسرم روز بدی داشتیم بحث و عصبانیت و آشفتگی
شب موقع خواب من به دلم افتاد نماز امام حسین بخونم میدونین که خیلی سخته دو ساعت طول کشید و از خدا خواستم اگر طلسمی چشم زخمی انرژی منفی هر چی هست به قدرت خودش رفع بشه خسته شدیم نمیدونم چرا این به ذهنم اومد دعا کردم و خوابیدم
صبح همسرم از هیچی اطلاع نداشت و واقعا قسم هم میخوره اصلا به این چیزا فکر نکرده و خوابیده
خلاصه باهم رفتیم بیرون و کمی حالمون خوب شد و یه دفعه یادش آومد خوابی دیده
توی خوابش دیده بود که جایی با داداشش مشغول کارن که آقایی با ریش'سبیل میاد و یه چیزی داخل میندازه و فرار میکنه و همه میگن دعا بوده از بین ببرینش و بعدش یه خانم با لباس جادوگر که دعا و اینجور چیزا به لباسش وصل بود اومد داخل ، دعا بندازه که گرفتنش و کتکش زدن و به پلیس تحویل دادن و اون جادوگر اعتراف کرده که یه خانم گفته که براتون دعا بنویسم (این خانم همون خانمی هستن که تهمت ناروا و دروغ به خانواده همسرم گفتن)اینا همه توی خواب بودها
من تهمت نمیزنم و نمیگم که اینکار رو کرده چون گناهه و کاری باهاش ندارم اصلا هم به اون خانم و کارش فک نمیکنم
پیش دعانویس و اینجور جاها هم نمیرم چون محاله برم و میدونم گناهه
من فقط میگم
آیا من باید کاری بکنم؟
مثلا چه دعایی بخونم چه سوره ای و نمازی؟
یا بی خیال بشم
بچه ها من فقط به خدا و قرآنش اعتقاد دارم و میخوام اونجوری برطرف کنم
چیکار کنم به نظرتون