2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 124 پست
عزیزم خودم دیدم ازدواجی که با دوستی باشه آخرش عاقبت اصلا خوبی نداشت

خب ازدواج سنتی هم ممکنه شکست بخوره 

والا خودم نه دوست پسر دارم و داشتم نه ازدواج کردم ولی واقعیت تو هم سن های ما اینجوریه که دیگه کمتر ازدواج سنتی میکنن  

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوضاع پسرا و مردا خیلی خرابه یسری دوستان فکر میکنن شوخی میکنیم احتمالا تا سره کوچه هم نرفتن

درسته قبول دارم اگر پسر خوبی هم باشه سنتی با پیشنهاد مادرش یا خانواده اش ازدواج می‌کنه 

این مورد هم دیدم 

اما خودم با چیزی که دارم میبینم پسر و دختر خوب وجود داره یعنی هرکسی مثل خودش هست 

خودم مورد دیدم دختر و پسر دوست بودن 

پسره کم کم میگه که آره با دختر دوست بوده و کلا گذشته دارکی داشته 

اما از نظر من هر دو جنس خراب شدن 

نمی‌دونم چه بلایی سر یعضی از دخترا اومده که با یک مرد زن دار دوست میشن و بهش افتخار میکنند 

زن خوب هم خیلی کمه 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

دختر عمه ام تا 39 سالگی نتونست ازدواج کنه

یک نامزدی ناموفق داشت

از یک خانواده بشدت اسم و رسم داره

خودشم بشدت هنرمند

اما عجیب که نمیشد

توی 39 سالگی با یک آقایی ازدواج کرده که خداروشکر هزاران هزار بار عاشقشه

مردی عاشق اجتماعی شوخ طبع و بسیار مهربون

یک جایی خدا همچین برات جبران کنه، جبران همه نداشته هات

خیر به‌ تعبیر شما

شما بودی راهکارای مذهبی میدادی و سوالات جواب میدادی؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
درسته قبول دارم اگر پسر خوبی هم باشه سنتی با پیشنهاد مادرش یا خانواده اش ازدواج می‌کنه این مورد هم د ...

چون مردای زن داره با سیاست کثیف مخ دخترارو میزنن ولی موذیانه ادای مظلومهای نی نی کوچولو در میارن که ما بی تقصیریم 

چون مردای متاهل هرزه و هرجایی افتادن بجون دخترا و زنای مردم برای تنوع طلبی 

شوهرم میگه انقدر مردا خیانت کردن و‌زناشون‌با اغوش باز ازشون استقبال کردن 

برای مردا افتخار شدن مخ زدن و باهم تو مخ زنی رقابت میکنن اینکه مخ چند تا زنو تونستیم بزنیم 

بله

شاید سوالام یکم بچگانه و مسخره باشه اما بخاطر چیزایی ک از بچگی کردن تو مخ ما

یکی اینه مثلا من الان از خدا خونه میخواد خونه عالیم میخواد تو دلمم مطمئنم لیاقتش دارم چون تلاش مادی بسیار میکنی ینی کاری ک انسان باید خودش انجام بده ولی تا ی گناه میکنم میگم با چ رویی بخوام 

مثلا الان غیبت کردی حالا خونه ام از خدا میخوای؟

یا مثلا میگم تو ک ادعات میشه مثلا هیئتی هستی چرا خونه عالی و مادیات میخوای

انقد ک گفتن همه پولدارا فلانن و از خدا دورن 

با اینا چیکا رکنم

و ذکری ک خونه بخریم خونه مدنظر نه هر خونه ای

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
متاسفانه تا خدا نخواد برای ازدواج هیچ چیزی جواب نمیده من 39 سالم هست از 24 سالگی دلم ازدواج میخاست و ...

دقیقا همینجوره.منم تقریبا همسن شمام.همه کار کردم و از خدا خواستم چون خیلی تنهام.خودم هم شرایطم نسبتا خوب هست ولی نشد که نشد.حتی مدت ها رها کردم. فقط به این نتیجه رسیدم باید خودش بخواد وگرنه هر چی التماسش کنی و قسم بدی یا بقول دوستان رها کنی هیچ کدوم تاثیری نداره.فقط باید بخواد و وقتش بشه ظاهرا.