2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر کوچکتر از خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 61 پست

اصلا اشتباه نکن . بخصوص مه الان تنها شده . چند سال دیگه که سنش بالاتر بره و پخته تر بشه شاید گربه رقصونی کنه . بخصوص که الان واقعا در سن ازدواج نیست . شما قراره زنش بشی نه مامانش . اون الان از فرط تنهایی و بی کسی به شما پناه اورده . دیگه رابطه تو باهاش کم کن . 

اولش بنظر منم همینجوری بود ولی الان واقعن جدیه تصمیمش در حدی ک فقط میگ برم سرکار تا سال بعد اوکی میش ...

خب منم گفتم عاشق میشن دیگه نگفتم هوسه. ولی منطقشون این مواقع کار نمیکنه بعد از عروسی به کار میفته و نظر واقعیشو راجع به این ازدواج میبینی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اشتباه نکن . بخصوص مه الان تنها شده . چند سال دیگه که سنش بالاتر بره و پخته تر بشه شاید گربه رق ...

اره خودشم میگ همین حرفو ک بی کسمو اینا منم بهش چنبار گفتم کاش لااقل ازمن بزرگتر بودی میگ نمیش و من نمیزارم با کسه دیگه ای ازدواج کنی نمیزارم با کسه دیگه ای باشی 

اره جون خودتبرعکسشواین کلن اثبات شده ست

اره منم میدونم ولی شما بودین ک یکی واقعن اینجوری بهتون ابراز علاقه کنه و هر چی پس بزنین بدتر بشه دوست داشتنش واینا چیکار میکردین

اره منم میدونم ولی شما بودین ک یکی واقعن اینجوری بهتون ابراز علاقه کنه و هر چی پس بزنین بدتر بشه دوس ...

من اصلا خوشم نمیاد حتی اگه یک روز هم از یه پسر بزرگتر باشم حس مادرانه بهش دارم

کلن اصلا نمیتونم به پسر کوچیکتر از خودم حس داشته باشم دست خودم نیست اون حسه نمیاد

۰۸٫۲۹...♾️💜

از نظر قیافه چطوره؟ خیلی کوچیک میزنه؟

نه خوبه دیگ خودتونم میدونین پسرا ریش و سیبیل میزارن بزرگ تر از سنشون معلوم میشن فقط قد و هیکل ریزه میزه ک گفتم بهش کاش لااقل یکم گنده بودی 

اره خودشم میگ همین حرفو ک بی کسمو اینا منم بهش چنبار گفتم کاش لااقل ازمن بزرگتر بودی میگ نمیش و من ن ...

این حرفا رو ولش کن . الان جو گرفتست . منم خواستگار داشتم ۲ سال یا کمتر از خودم کوچیکتر بود و اتفاقا فامیلمم بود خانوادش و خودش و خانواده منم راضی بودن ولی جلوی همه شون وایستادمو قبول نکردم .خدارو شکر میکنم اصلا پشیمون نیستم . زن از نظر چهره و بدن زود از اقایون بخاطر زایمانهاش فرسوده و پیر میشه . اصلا خانم میبینی ۱۰ یا ۱۲ سال از شوهرش کوچیکتره ولی بعد چندتا بچه کاملا هم سن شوهرش میزنه .چون زود تر شکسته میشه . توکل به خدا کن و کم کم وابستگیشو به خودت کم کن . چون بنظرم این ازدواج اشتباهه . بخصوص که بچه هایی که زیر دست مامانای همسر شهید یا حقوق بگیر بزرگ میشن اهل کار و زحمت و تلاش نیستن . فردا تو کارش بهش له مشکل میخوری و باید بجای تینکه تو به شوهرت متکی باشی اون یکس ه بهت تکیه میکنه و این برای خانمها سخته