سلام من یه پسری هست اشنامونم هست پدرش شهیده و مادرش یه سالی هست که فوت شده از وقتی ک مادرش از دنیا رفت ماهمش رفت و امد و اینا داشتیم البته قبلشم بودا منم چون ازم کوچیکتر بود بهش محبت میکردم بعد چند وقت اومد بهم ابراز علاقه کرد ک خیلی منو میخاد من اولش گفتم نمیشه و اینا و الانم خیلی منو دوست داره منم دوسش دارم ولی اینکه خب الان 19سالشه و من 23سالمه منم موندم ک چیکار کنم همش شک میکنم ک شاید خیلی بد باشه تو چشم بقیه این رابطه و اینا توروخدا یه راهنمایی کنید
وای واقعا به پسر 19 ساله که تازه مادرش فوت کرده و فقط یه نفرو میخواد که این دوره سوگ رو رد کنه برای ازدواج فکر میکنی؟ واقعا فکر میکنی عاقبت داره یا خوش بخشت میشی و به نتیجه میرسی؟ خودتم خیلی کم سنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته منم همینو میگم ولی پرسیدم از چندنفر میگن مشکل نداره ولی من خودم واقعن دارم اذیت میشم ازین اختل ...
اتفاقا مشکل داره ، فکر نکنم هیچ روانشناس باسوادی هم موافق این ازدواج باشه
ایشون حس حمایتگری و تامین کردن رو به شما القا نخواهد کرد
مرد باید رابطه را مدیریت کنه و یکسری چیزا رو بهش بسپاری
اینجوری همش نگرانی خودت
کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند
یبار بهش گفتم ک نمیشه خیلی حالش بد شد مثل حمله عصبی و سردرد شد و فشارش افتاد خودمم خیلی ترسیدم
اضلا توجه نکن به این جیزا، پسره باید از دختر بزرگ تر باشه مگه اینکه واقعا از لحاظ عقلی پخته باشه!
ولی واقعا زیاد حساب باز نکن روش، بنظرم رابطه رو کم کنی، تو تصمیم میگیری که با کی باشی خوب فکراتو بکن، از سر ترحم و دلسوزی ممکنه تصمیماتی بگیری ک بعدا پشیمون بشی.