2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر کوچکتر از خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 61 پست

وای واقعا به پسر 19 ساله که تازه مادرش فوت کرده و فقط یه نفرو میخواد که این دوره سوگ رو رد کنه برای ازدواج فکر میکنی؟ واقعا فکر میکنی عاقبت داره یا خوش بخشت میشی و به نتیجه میرسی؟ خودتم خیلی کم سنی

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته منم همینو میگم ولی پرسیدم از چندنفر میگن مشکل نداره ولی من خودم واقعن دارم اذیت میشم ازین اختل ...

اتفاقا مشکل داره ، فکر نکنم هیچ روانشناس باسوادی هم موافق این ازدواج باشه

ایشون حس حمایتگری و تامین کردن رو به شما القا نخواهد کرد

مرد باید رابطه را مدیریت کنه و یکسری چیزا رو بهش بسپاری

اینجوری همش نگرانی خودت

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

رابطتتو باهاش کم کن و کمتر بهش محبت کن، هرموناش زده بالا دیروزم بهت گفتم. بخاطر شرایطی ک داره الان ف ...

یبار بهش گفتم ک نمیشه خیلی حالش بد شد مثل حمله عصبی و سردرد شد و فشارش افتاد خودمم خیلی ترسیدم 

منم همینو گفتم ولی حرف حالیش نمیش میگ من نمیتونم با هیچکس دیگه ای باشم و ازین حرفا

چون اون حالیش نمیشه تو باید بگی باید بگی باشه؟ مطمئنم خانوادت انقدر عاقل هستن که اگه چنین چیزی مطرح بشه جلوتو بگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته منم همینو میگم ولی پرسیدم از چندنفر میگن مشکل نداره ولی من خودم واقعن دارم اذیت میشم ازین اختل ...

اون چند نفری که گفتن نه متاهل بودن ؟ یا همسن خودت ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دنبال محبت مادرانس شما هم که بهش توجه میکنی و دلسوزی چی بهتر از این براش؟عزیز اون عاشق شما نیست

منم چنبار گفتم بهش ک من چون بزرگترم و سنم پخته تره و اینا اینجوری احساس میکنی ولی خب واقعن قسم میخوره ک بخاطر اون نیست  منم موندم چیکار کنم 

یبار بهش گفتم ک نمیشه خیلی حالش بد شد مثل حمله عصبی و سردرد شد و فشارش افتاد خودمم خیلی ترسیدم

اضلا توجه نکن به این جیزا، پسره باید از دختر بزرگ تر باشه مگه اینکه واقعا از لحاظ عقلی پخته باشه! 

ولی واقعا زیاد حساب باز نکن روش، بنظرم رابطه رو کم کنی، تو تصمیم میگیری که با کی باشی خوب فکراتو بکن، از سر ترحم و دلسوزی ممکنه تصمیماتی بگیری ک بعدا پشیمون بشی. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
منم چنبار گفتم بهش ک من چون بزرگترم و سنم پخته تره و اینا اینجوری احساس میکنی ولی خب واقعن قسم میخور ...

عزیزم هورموناش مگه قسم سرشون میشه؟

مطمئنی ۲۳سالته؟

به این سن باید خیلی پخته تر باشیا

حالش بد شده چون روحیش داغونه! به خاطر عشق تو نیست

یکی دو سال بعد که از فوت مادرش بگذره میره پی زندگیش و دخترای همسن خودش

۲۳ سال که باید عاقل تر از این حرفا باشی...

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
متاهل بزرگتر از خودم

به عقلش شک کن . میفهمی داری چی میگی؟؟؟؟؟؟ خودت هنوز خیلی بچه ای حس حامی پیدا کردی . در حالی که همه حالت های اون و شما زود گذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40