2777
2789
عنوان

بالاخره اکسمو قبل عقدکنون دیدم حرفامون زدیم‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 41 پست
شما رفتی سمتش.با هم مرور خاطرات کردین.قلبی قلبی شدی.این چه مدل کاتیه

منظورم اینکه از اون قهر در اومدیم خب دلم نمیاد کلا دیگه تو زندگی نبینمش کاش بشه مثلا ارشد بخونیم با هم یا کلاس زبان بریم خیلی تو درس کمکم میکنه همین الان انتخاب واحدها من دست اونه همه جزوه ها برام اون مینویسه از استادا نمره گرفت چند بار که نیوفتم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم نامزدم صفر تا صد جریان رابطه و کات کردنم هستا

اون فقط در جریانه کات کردن اون هست ولی قلبی قلبی شدنتم میدونه؟عزبزم نمیشه دو تا مرد و تو زندگیت داشته باشی که یبار فکرا تو بکن ببین کدوم و میخای 

اصلا خودت مهم نیسی فقط ب اون ادم ک ب شما اعتناد کرده و داره زندگیش رو صرف شما میکنه آیندشو میخاد با ...

واسه این زندگی جنگیدیم با هم نمیخواهیم از دستش بدهیم برای همین با اعتماد کامل به هم میخواهیم بسازیمش بعدش کار اشتباهی نکردم امروز فقط به این صورت متوجه نشه بهتره همین 

واسه این زندگی جنگیدیم با هم نمیخواهیم از دستش بدهیم برای همین با اعتماد کامل به هم میخواهیم بسازیمش ...

چطور و رو چ حسابی میگی کار اشتباعی نکردی؟؟؟

جواب اعتماد اینه؟؟

اگ کار اشتباهی نکردی پس ترس نداره مو ب مو بهشون توضیح بده 

مخصوصا اینکه بهش گفتی هنوزم سر صب شیرین میخوری 

من ی ادم غریبه خونم ب جوش اومده حابم بهم خورد از کارتون چ اناظاری از همسرتون داری؟؟.

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

اون فقط در جریانه کات کردن اون هست ولی قلبی قلبی شدنتم میدونه؟عزبزم نمیشه دو تا مرد و تو زندگیت داشت ...

قلبی قلبی منظورم ذوق بود شما با دوستت قهر باشی آشتی کنی ذوق میکنی دیگه اینجور حسی بود. هیچ مرد دیگه ای باور کن توی زندگیم نیست انتخابم رو کردم اگه با کسی دیگه ای خاطرات خوبی داشتم جاش همونجا توی خاطراته 

قلبی قلبی منظورم ذوق بود شما با دوستت قهر باشی آشتی کنی ذوق میکنی دیگه اینجور حسی بود. هیچ مرد دیگه ...

نمیدونم فک کن اگه برعکس بود و شوهرت برا دوسش که از قضا اکسشه ذوق میکرد چه حسی داشتی؟با این حرفا که‌دوستیم فقط خودتو گول نزن به هرحال تو تایم را بودنتون یه اتفاقاتی بین تون افتاده که قطعا جفتتون یادتونه!

چطور و رو چ حسابی میگی کار اشتباعی نکردی؟؟؟جواب اعتماد اینه؟؟اگ کار اشتباهی نکردی پس ترس نداره مو ب ...

چیز بدی گفتم؟ عادتشه سر صبح یه چیز شیرینی میخوره خواستم بحث باز کنم همین. جزئیات گفتن شاید طرف چون اونجا حضور نداشته جور دیگه ای فکر دیگه ای کنه ولی مطمعن که میگم فلانی دیدم با هم کلاس داشتیم حال احوال پرسید سلام شما رسوند اینا 

چیز بدی گفتم؟ عادتشه سر صبح یه چیز شیرینی میخوره خواستم بحث باز کنم همین. جزئیات گفتن شاید طرف چون ا ...

من با شما هیچ صحبای ندارم

متاسفانه کسی ک خابرو میشه بیدار کرد ولی کسی ک خودشو زده ب خاب رو هرگز🍀

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

نمیدونم فک کن اگه برعکس بود و شوهرت برا دوسش که از قضا اکسشه ذوق میکرد چه حسی داشتی؟با این حرفا که‌د ...

من اصلا منکر اتفاقاتی بینمون نیستم بله همون اتفاقات هم افتاده چون خواسته دو طرف بوده ولی از یه جایی به بعد دیگه نشد با هم ادامه بدیم شوهرم هم پارتنر و اکس داشته ما چیزی از هم مخفی نمیکنیم 

چیز بدی گفتم؟ عادتشه سر صبح یه چیز شیرینی میخوره خواستم بحث باز کنم همین. جزئیات گفتن شاید طرف چون ا ...

حداقل کار بدتو قبول کن عزیز.شما نباید سر حرفو باز میکردی.حتی اگه اون میومد سمتت و میخواست سر حرفو باهات باز کنه باید خیلی شیک و مجلسی میگفتی من نامزد دارم هفته دیگه مراسممه دیگع صلاح نمیدونم جواب شمارو بدم.نه اینکه خودت بری سمتش و بخوای سر حرفو باز کنی

حداقل کار بدتو قبول کن عزیز.شما نباید سر حرفو باز میکردی.حتی اگه اون میومد سمتت و میخواست سر حرفو با ...

بخدا من بدی نمی‌بینم تو این قضیه فرض کن یه همکلاسی دیگه بود بجز ایشون به نامزدم هم گفتم فلانی رو دیدم دیگه