2777
2789
عنوان

بالاخره اکسمو قبل عقدکنون دیدم حرفامون زدیم‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 41 پست
خآره خوبشو الان میخای چیکار به چه دردت میخورهبزارش کنار الان خوشت میاد نامزدت بره با دوست دختر قبلیش ...

خاطره

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم برای نامزدت سوخت خداییش....

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اگ نامزدت پیشت بود میرفتی بگی هنوز عادت داری اول صب شیرین میل کنی؟؟اگ نانزدت پیشت بود باز میرفتی ور ...

یکم زیاده روی کردم آره ولی بخدا خیلی ذوق دارم اصلا قبلی قلبی شدم وووووی

حالا ظهر میام کاملش میگم چی شد 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

حالا اینا رو نری ب نامزدت نگی. بعدم سعی کن ازش فاصله بگیری

بخاطر اعتماد فقط میگم فلانی رو دیدم سلام علیک کردیم کلاس رفتیم همینا

یکم زیاده روی کردم آره ولی بخدا خیلی ذوق دارم اصلا قبلی قلبی شدم ووووویحالا ظهر میام کاملش میگم چی ش ...

برا کاربرای عزیز بگید من علاقه ایی ب تاپیک شما ندارم🍀

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

وااااوقتی متعهد شدی ازدواج کردی دیگه قید اونو باید بزنیهم خدارو میخوای هم خرما😐😐

قیدش که زدم کات کردیم بعنوان یه دوست میگم همین 

بخاطر اعتماد فقط میگم فلانی رو دیدم سلام علیک کردیم کلاس رفتیم همینا

ن دگ کاملش رو بگو بگو خودم رفتم کنلرش تو کافه دانشگاه گفتم هنوزم اول صب شیرین میخوری؟بعد کلی مرور خاطرات کردیم ذوق زده هم شدم قلبی قلبی هم شدم

میدونه کات کردیم خودش

تموم اتفاقای امروز رو مو ب مو بهش بگید ک اگ نگید خیانته

چرا فک میکنید خیانت فقط تو اغوش گرفتن هم دیکس؟؟

حرف زدن با غریبه خیانته چ برس ب مروز خاطرات با اکس و قلبی قلبی شدنتون

تموم اتفاقای امروز رو مو ب مو بهش بگید ک اگ نگید خیانتهچرا فک میکنید خیانت فقط تو اغوش گرفتن هم دیکس ...

دمت گرم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
ن دگ کاملش رو بگو بگو خودم رفتم کنلرش تو کافه دانشگاه گفتم هنوزم اول صب شیرین میخوری؟بعد کلی مرور خا ...

😭

تموم اتفاقای امروز رو مو ب مو بهش بگید ک اگ نگید خیانتهچرا فک میکنید خیانت فقط تو اغوش گرفتن هم دیکس ...

چه خاکی پس تو سرم کنم؟ نزدیک مراسمه خو

چه خاکی پس تو سرم کنم؟ نزدیک مراسمه خو

اصلا خودت مهم نیسی فقط ب اون ادم ک ب شما اعتناد کرده و داره زندگیش رو صرف شما میکنه آیندشو میخاد با تو بسازه رحم کن و مراسم‌رو کنسل کن و بگووو ک اینکارارو کردی و لایق اعتمادی ک کرده بهت نبودی