2777
2789

و در تعجبم چرا نتونستم جوابش رو بدم و خشکم زد.

دختر خاله ام، آدمی هست که خیلی ادعاش میشه با کمالات هست و همه بدن و این خوب. خیلی دوستش دارم ولی خیلی خودشو بالا میگیره. ۲۳ سالشه، دانشجوی روان شناسی هست و از اینا که غرق در مطالعه کتاب.

حالا اینارو ولش..دو روز پیش اومده بودن خونمون، با خودش و خواهر کوچکش حرف میزدم که یهو سر یه بحث، با خنده برگشت گفت: اونقدر زدی که چشمات نمی‌بینه آره..کمتر دست تو شلوارت بکن.

می‌دونم این حرفو به شوخی گفت، اما نهایییییت فقر فرهنگیشو نشونمممم داد طوری که ماتم برد اون که این همه ادعاش میشد بخواد برای یه شوخی ساده همچین حرفی بزنه

من همیشه رک جواب بقیه رو میدم اما مقابل اون یهو هنگ کردم و حس میکردم این حرف اصلا از زبون اون نیست. اینقدر بدم اومد ازش...! دیگه حتی نمی‌خوام چشمم بهش بیفته، برخلاف ادعاش، شعور کافی رو نداره حتی اگه صمیمی باشیم اون نباید همچین جملاتی رو به زبون بیاره انگار لات کوچه و خیابونه...

موندم اون همه کتاب رو برای چی میخونه وقتی یکم عقل تو کله اش نیست و زبونش اینجوریه 

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
من‌بودم با تعجب میگفتم مثلا مریمم!این مدل حرف زدن پسرونه استاجای دیگه سوتی ندی

دقیقا مدل پسرونه حرف زد طوری که اولش باور نکردم جمله از زبون خودشه 

خیلی چندشم شد و مجبوری فقط یه لبخند زدم 

خواهر کوچیکش فهمید اوضاع بده سریع بحث رو عوض کرد.

عزیز م  مدتی ازش فاصله بگیر  تا بفهمه  ناراحت شدی

میشد به ادما گفت   با توجه به رشته ای که میخونید 

انتظار بهترین ارتباطاتو  ازتون داریم  بعد تو مشاوره به

مردم چی میخواید یاد بدید

میگفتی بسوزه پدر تجربه میخندیدی و رد میشدی

اتفاقا فقط یه لبخند زورکی زدم که خشک بود. میخواستم جوابشو بدم ولی نمی‌دونم چرا نتونستم. چون انگار اصلا ازش انتظار نداشتم این حرفو بزنه 

خواهرش که دید اوضاع خیطه سریع عوض کرد بحث رو. اما فکر کنم متوجه شدن بهم برخورده

میگفتی کافر همه را به کیش خود پندارد،میخندیدی و تمام میشد میرفت اونم حساب کار دستش میومد 

متوجه میشم شوک شدی که همچین حرفی از دهن همچین آدمی که قبولش داری در اومده ،بزار روی حساب بیشعوری و بی تربیتیش،بعدشم تابحال استاد دانشگاه بیشعور ندیدی؟کتاب خوندن و مطالعه و سواد بالا ربطی به سطح شعور نداره...یه مدت فاصله ت رو دور کن و تحویلش نگیر ،اگه گفت چیه سرسنگینی گلایه کن و بگو ازت توقع نداشتم همچین حرفی بزنی ،معذرت خواهی می‌کنه و کینه ازش به دل نمیگیری (البته بعید میدونم شعورش برسه)....خودتو ناراحت نکن گلم ،لااقل الان شناختیش و توی ذهنت ازش بت نمیسازی که بگی همه کارا و رفتاراش درسته.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اشکال نداره عزیزم قرار که نیس همه اونجوری که ما ازشون انتظار داریم باشن. نه باهاش قهر کن نه کینه و کدورتی داشته باش. این جریانو یادت نگه دار، تو زمان‌های آینده هروقت ناخواسته حرفی زدی یا رفتاری کردی که دخترخالت ازت گلایه کرد، بهش یادآوری کن و بگو حالا خوبه مثل تو این حرفارو به زبون نیاوردم اگه تو جای من بودی خدا میدونه چه آتیشی به پا میکردی.

عزیز م مدتی ازش فاصله بگیر تا بفهمه ناراحت شدیمیشد به ادما گفت با توجه به رشته ای که میخونید ان ...

دقیقا با توجه به رشته اش، با توجه به کتاب خوندن هاش، با توجه به اینکه خیلی ادعاش میشه حداقل خوب حرف بزنه!

بدیش اینجاست این دختر خاله ام رو خیلی دوست دارم و قبلاها خیلی صمیمی بودیم و از موقعی که دانشگاه رفته دیگه رفت و آمد نداشتیم تا دو روز پیش که خاله هارو دعوت کرده بودیم.

منم ذوق کرده بودم که باهاش میتونم حرف بزنم...ریده شد به حالم وقتی دیدم رفتارش اینقدر مزخرف شده.

آدم پالس منفی ایه معلومه حتما یا بهت حسادت میکنه یا ازت حرص داره خواسته یه جوری خودشو خالی کنه دست خودش نبوده نتونسته ظاهر همیشگیشو حفظ کنه خوب شد شناختیش دیگه زیادی بهش محل نزار

کاربر قدیمی هستم تصمیم گرفتم با مهمترین اتفاق زندگیم کاربری جدیدم بسازم🌹🌿
2809