2777
2789

من قرار بود برم فیشیال با مامانم

بعد اون قیمتی که زده بود با کلی مراحل پوستی فقط فقط این قیمت میباشد بعد شاتشم براش فرستادم که اینو گفتی

بعد که گفتم😐 گفت نه این قیمت و از قیمت اصلی کم میکنم😐 حدود ۴۰۰تومن از اون قیمت بیشتر گذاشت 

بعد دیشب گفتم پس مراحلشو بفرستین جوابمو نداد

گفتم پس من فردا نمیتونم بیام بازم جوابمو نداد 

درصورتی به دستش رسید سینش نزد

امروزم ۸ونیم صب بهش گفتم نوبتایه مارو کنسل کن کلا

یهو ساعت ۱۰نوشت ادم ناراحت میشه نوبتامو بهم میزنین

اخه اون خودش چرا جوابمو نداد؟؟

قبلش فورا جواب میداد بحث قیمت که شد و گفتم مراحل کارتون رو بفرستین دیگه جوابمو نداد😕😕

💍♥️

از اینجا زنگ بزن بپرس  ۰۵۱۳۲۰۲۰

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن اوکیه

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

2805