2777
2789
عنوان

بچه هاا حالم بده رفتم باشگاه

113 بازدید | 13 پست

ساعت 8 وونیم رفتم باشگاه استاده بیشور میدونست من بلد نیستم بقیه نرمش میرفتن من به سختی میتونستم برم ی لحطه ادامو دراورد گفت نگاه این چقد خشکه..  اهمیت ندادم کمی ولی بعدش بازم گفت بدنت خشکه بهم بعدش من بهش میگم عاقاا من روزانه بهت پرداخخ میکنم پدر منو دراورد ک بیا ماهانه بده بصرفه تره گفتم اگه قبول نمیکنید میرم جای دیگه باز گفت ته نه باشه موردی نداره بعدش امروز اصن تمرین خاصی بهم نداد ققد نرمش بود به نطرتون داارم الکی گندش میکنم یا جون روز اولم بوده کمی انتظار زیاد داشتم وای بهم ریختم کمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

از مربی خوشم نیومد منم خیلی بدنم خشکه زومبا میرفتم ولی مربی خوبی بود اگه ناراحتی باشگاهتو عوض کن

برای خشکی بدن حتما روغن مالی کن اگه حوصله نداری شب قبل خواب فقط کف پا و کف دستاتو روغن بنفشه بزن 

از مربی خوشم نیومد منم خیلی بدنم خشکه زومبا میرفتم ولی مربی خوبی بود اگه ناراحتی باشگاهتو عوض کنبرای ...

هزینمو ک پس نمیده دیگه بیشور..  نمیدونم زورم میاد از اینگه مسخرم کرد ولی میگم شاید مال روز اوله

خب پس برو حیفه پول دادی اگه دیدی خوبه ادامه بده اگه نه برو یه جا دیگه

به نظرت پیام میخاد بده برنامه بهم بده اگر داد بهص بگم ک شما حق مسخره رکدن ندارید یا از این حرفا!!!  یا کلا بیخیالش شم هی برم تمرین خودمو کنم و برگردم

به نظرت بهش بگم گفت هرچی بود بهم بگو اینا.. هزینمو ک پس نمیده

مگه رورانه هزینه نمیدی ، یه روز رفتی هزینه یه روز رو دادی دیگه ، پس گرفتن نداره 

به اینجور ادما گفتن فایده نداره تازه گارد میگیرن وا مگه من چی گفتم 

باشگاهتو عوض کن برنامه هم بهش پیام نده ، نهایتا پیام بده بگو برنامه نمیخوام بعدم دیگه نرو 

اگر هم پیام داد بگو نمیام 

مگه رورانه هزینه نمیدی ، یه روز رفتی هزینه یه روز رو دادی دیگه ، پس گرفتن نداره به اینجور ادما گفتن ...

200 دادم واسه برنامه 40 هم واسه امروز الان زورم میاد 200 بره😂😂😂😂

به نظرت پیام میخاد بده برنامه بهم بده اگر داد بهص بگم ک شما حق مسخره رکدن ندارید یا از این حرفا!!! ...

من بودم حرفی نمیزدم فکر نکنه خیلی مهمه ولی باهاشم صمیمی نمیشدم تا ترم تموم بشه شایدم دیدی مربی خوبیه