2777
2789
عنوان

باشوهرم سره فلاسک دعوامون شد

1474 بازدید | 87 پست

مادرشوهرم پاهاشو عمل کرده دیروز رفتیم بیمارستان ،بعدش رفتیم بازار سگ ها یا باغ پرندگان ،ساعت۶ شد خواهرشوهرم زنگ زد گفت از خونه فلاسک بیار «از بازار پرندگان تا خونمون یک ساعت راهه از خونمونم تا بیمارستان ۴۵دقیقه راهه»به همسرم گفتم خب یدونه بخریم نیاز میشه بیمارستان و خونه ،شوهرم گفت باشه حالا یکاری میکنیم ،بعد دوباره گفت میریم از خونه برمیداریم میرسونم گفتم اخه خونه هم نیاز میشه بیمارستانم نیاز میشه چند روز ،چه کاریه بخریم  که توام از رفتو امد خسته نشی 

هیییچ رفت تو قیافه ، تو راه بهش گفتم چته خب ؟

گفت اره تو منظور داری دلت نمیاد یه فلاسک «فلاکس»بدیم 

گفتم این چه حرفیه میزنی ؟تو خودت میدونی من اینجوری نیستم و ادامه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

گفتم تو خودت میدونی من اینجوری نیستم ،داد زد باشه دهنتو ببند گفتم چرا اینجوری میکنی تو ؟

بعد گفتم وای چ گناهی کردم من تو زندگی گیر تو افتادم «همیشه میگم بهش»☹️😂

بعد بهو گفت راه بازه اجبارت نکردم بمونی »

بهش گفتم اینقدر راحته برات جدایی؟گفت نه برای تو راحته همش مثل کنه چسبیدی بهم !!!

اینووووو گفت من اتیش گرفتم !!!دلم اتیش گرفت 

از دیروز دیگ باهاش حرف نمیزنم ،یا درحد خیلی کم صبحانه درست کنمو خدافظی کنم 

بنظرتون پیام بدم بهش

2809