2777
2789

آره واقعا اگه کسی به زندگی بچه ی خودش حسادت کنه دیکه مادر نیست 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

ادم عقل داره 

مادر شوهر عفریته مشخص میشه تو رفت و آمدها 

ازدواج نمی کنه 

مادر من بله رو به پدر مادر شوهرم دادن ، نه به داماد 

گفتند با این پدر مادر ، بچه هم خوب از آب درمی یاد

مادر شوهرم کل روزش نماز و قرآن می‌خواند غیبت حتی رئیس جمهور هم دوست نداشت بشه و کلا بی آزار بود

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
آره واقعا اگه کسی به زندگی بچه ی خودش حسادت کنه دیکه مادر نیست

میدونی مادر هست. مادریه که خودش کمبود داشته و الان میبینه عروسش یه چیزایی داره که پسرش نداره.

گاهی میشه نگاه ترحم آمیزی به این مدل مادرها داشت.

و خدا نکنه ما یک وقت پسرامون زن گرفتن ، از این مدل مادرشوهرا بشیم. چون هرچی هم توی رفاه باشیم باز هم نسبت به ۲۰ سال دیگه کمبودهایی خواهیم داشت....

میدونی مادر هست. مادریه که خودش کمبود داشته و الان میبینه عروسش یه چیزایی داره که پسرش نداره.گاهی می ...

خوب دیگه آدم باید خودش نگاه کنه به اطرافش ببینه زمونه فرق کرده حالا من خودم سه تا پسر دارم و امید وارم که مادر شوهر خوبی باشم 🤣

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

خوب دیگه آدم باید خودش نگاه کنه به اطرافش ببینه زمونه فرق کرده حالا من خودم سه تا پسر دارم و امید وا ...

من بعضی وقتا فکر میکنم میبینم من الان اینقدر برای پسرم زحمت میکشم از یه سری چیزا میزنم که مثلا پسرم فلان درس یاد بگیره . دیگه خودت مادری میدونی چی میگم. در همون لحظه توی ذهنم میگم نیگا این همه زحمت هم بکشی میره با یکی دیگه... واقعیت هم همینه.... چون تنها زنش هست که میتونه مهر و محبت و نیازهای یک مرد رو جواب بده....

اونوقت حس میکنم سرم بی کلاه میمونه. و همون لحظه میشم یک مادرشوهرحسود ، پرتوقع که دوس داره بدونه الان پسری که اونهمه زحمت کشیده داره واسه عروسش چی کار میکنه.....🤣

پس اینجور وقتا که زیادی از خودم مایه میگذارم برای پسرم، ریلکس میکنم و میگم بسه. الان لازمه به فکر خودم باشم.

بعد ازدواج هم بمیرن راضی هستیم😁

این کامنت رو باید با طلا نوشت🤌🤌

خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت 

من بعضی وقتا فکر میکنم میبینم من الان اینقدر برای پسرم زحمت میکشم از یه سری چیزا میزنم که مثلا پسرم ...

خوب ما میتونیم دیدگاهمون رو عوض کنیم و بگیم ما زحمت این بچه رو می کشیم به خاطر خوشبختیه خودش برای اینکه آدمی مفید برای جامعه و دنیا باشه 

یا اینکه مادر خانمشون هم زحمت کشیدند و دختر بزرگ کردن و اون دختر برای خودش و پسر ما بچه دار میشه و بچه ی پسر ما رو بزرگ می‌کنه 

میدونی زمان قدیم چرا دختر دوست نداشتن ؟چون اون دختر بعد چند یال بایستی ازدواج می کرد و میرفت خونه بخت و الان زمانه برعکس شده پسر میره پی زندگیش و خانما راحت تر با خانوادشون رفت و آمد دارن واسه همین پسرا رو کمتر میخوان 

کاش یاد بگیریم بچه هامون رو واسه خودشون بخوایم نه واسه منفعتی که برامون داشته باشند 

و اینکه ما مادرها نباید زیاد از حد از خود گذشتگی داشته باشیم