2777
2789

جوری رفتار نکنید که انگار مجبورتون کردن و او ن بچه بار اضافیتونه

صبر کنید شوهر بهتر بپیدا کنید اون بچه هم بدبخت نکنید 

بابای ما الان ازدواج کرده همسرش به مفعنای واقعی کلمه اختاپوسه بی احساس. خسیس . سلطه گر. حتی میگه اتاق تو هم مال منه چون من خونه ساختم. پدرو مادرش سیدن تا بحثی میشه میگه جد من به سزات میرسوننت😐

نباشید این جوری

نامادری نشید

دعا کنید برم🇨🇦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

به بابات بگو اذیتت میکنه

💫حرمت ها را نشکنیم  شاید یه روزی یه جایی به دلیلی مجبور باشیم به هم سلام کنیم  همیشه به اندازه یک سلام هم شد حرمت نگه داریم💫                                                                        https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

ببین بهترینش تهش نامادریه 

من اطرافم دارم 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نمیشه یکطرفه قضاوت کرد شما بچه ها اذیت نمبکنید؟والا بچه های ما مال خودمونن که دهن مارو سرویس کردن بچ ...

من سه شیفت سر کارم کلا خونه نیستم همیشه اخم تخم داره

دعا کنید برم🇨🇦

بهش بگو همون جدت گفته مالی که از غیر باشه و به اسم خودت بزنی در صورتی که از اون خونه سهم منم هست چون ارث پدری محسوب میشه در واقع به اون مکان میگن غصبی!!

بگو جدت سراسر مهربانی و ارزش و احترام به همه ی انسان ها بودن! نه سلطه گر و خسیس و بدجنس!

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

2809