2777
2789
عنوان

پر کردن دندون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 23 پست
درسته فقط میخوام بدونم پر کردن فایده ای داره یا اون موادی ک توی دندون میریزن پر میکنن میوفته؟ شوهرم ...

نه، چرا بیفته... تا زمانیکه دندون هست اونم باهاش هست دیگه.

دندون که بیفته، اونم نیفته و دندون جدید درمیاد.

من دندون دخترم رو پرکردم ، چون دندون جانشینش تشکیل نشده بود ...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.

من چهارشنبه دخترمو بردم دکتر گفت اگه بکشم باید فاصله انداز بذارم که دندونای بعدیش کج در نیاد حدود سه میلیون و خورده ای میشه ولی اگه عصب کشی و پر کنم و روکش بذارم دو و نیم میشه.

اصلا نکش قشنگم. حتماً پر کن.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

به نظرم شمادندون پزشکین که اینقدر دقیق جواب دادین.

😅نه قربونت... دندون دخترمو پر کردم... خیلی پیگیری کردم که چکار کنم هم نترسه، هم آسیب نبینه . 

که خدارو شکر دکترش خوب بود، خیلی کامل راهنماییم کرد.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
نه فداتشم تهران نیستم ولی تو آدرس بده ب شوهرم بگم شاید اومد

پآیگاه سلامت دهان و دندان دانش اموزان محله چهار صددستگاه سرچ بزن شماره و آدرس هست فقط اینم بگم دندان شیری رو فقط اونجا درست میکنن قبل رفتن تماس بگیر وقت بگیر ...دکتر خوبش هم خانم برزویی هست 

خدا خیرش بده.شما رو هم خدا خیر بده.

قربونت برم🌹