2777
2789

۲۵ سالمه 

به مامانمم که میگم ببرم پیش دعا نویس نمیبره 

چکار کنم چه دعایی بخونم بختم باز بشه 

اونایی هم که از شوهراشون ناراضین نظر ندن که شوهر بدرد نمیخوره با تشکر

خدایا مرسی ♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

پیش دعا نویس نرو که یعنی زندگیت رو به فنا میدی مامانت عاقله که نمیبرتت..... 

چله سوره حشر بخون کوتاه هم هست ،، چله زیارت عاشورا ،، ختم دعای بسم الله که معجزه میکنه یعنی تموم نشده خواستگار میاد

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

سخت گیری نکن زیاد دعا کن توسل کن به اهل بیت علیهم السلام ان شاء الله یه همسر خیلی خوب گیرت بیاد

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
سخت گیری نکن زیاد دعا کن توسل کن به اهل بیت علیهم السلام ان شاء الله یه همسر خیلی خوب گیرت بیاد

آخه یا موردای خوبی نیستن 

یا اگه هم خوب باشه 

اون منو نمیخاد 

خدایا مرسی ♥️
۲۷ همین یه ماه پیش یه خاستگار قرار شد بیاد کلا نیومدن همیشه اینجوری میشه یا اونا نمیان یامن نمیخوام ...

دقیقا منم مثل شمام 

نمی‌دونم چرا خدا با ما اینجوری میکنه

خدایا مرسی ♥️