2777
2789
عنوان

باردارم دوتا موضوع ذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 43 پست
منظور از کارای دیگه مثلا نزدیکی از پشته؟

اوه نه اون که بیشتر بهت فشار میاره

همچین کاری نکنی ی وقت

برا جلوگیری قرص شیر دهی هست ولی باید سر ساعت بخوری حتما

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گذاشتن آیودی درد داره؟ عوارضی نداشت براتون؟من خیلیا رو دیدم باهاش حامله شدن

براى من گذاشتنش درد نداشت فقط همون اول كه اون وسيله رو گذاشت كمى اذيت شدم

ولى خب برداشتنش اذيت شدم بعد از شش هفت سال كه برداشتم انگار ى تيكه ازمو كندن ،دفعه اول كه بعد ازپنج سال برداشتم عادى بود همه چى و درد نداشتم

دفعه دوم بعد از هفت سال برداشتنش اذيتم كرد

شايد دست دكتره درد داشت نمى دونم

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
2805
ای یودی خونریزی رو زیادمیکنه هورمونی گذاشتی ؟

اوايلش خونريزى هام نرمال بود 

اخراش خيلى زياد شده بود

منم رفته برداشتم

الان تقريبا پنج ساله ديگه نذاشتم ،

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
اسم قرصش چیه؟عوارضی نداره؟؟

نه قرص جلوگیری شیر دهی

خود بهداشت بهت میده

باید حتما سر ساعت بخوری

شیرتو کم نمیکنه

و تا ۶ماه هم میتونی استفاده کنی

بعد ۶ماه که بچت افتاد رو غذا قرص جلوگیری تری فازیک بگیر بخور

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

جای زخم و بخیه سزارینت کی خوب شد؟؟

خوب نشد بود ولی.....

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

2809