2777
2789
عنوان

بچها کسی هست اینجا 😐😔😂پولدار باشه❌⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی بود میگفت شوهرش ماهی 600 میلیون درآمد داره.... یعنی رییس جمهور هم اینقدر ادعاش بالا نیست

سر این ادما ذهن ادم به جاهای مثبتی نمیره😂😂😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

کباب برگ به ابعاد ۲ سانت در ۲ سانت😂😂 رستورانهای لاکچری اینجور کبابیو میدن ۲ میلیون 😂😂

بودی تاپیک کباب ۳۰۰ تومنی؟ا🤣🤣🤣

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
جالبش این بود که میگفت بچه ها اگه ماهی بهم 10 میلیون بده خوبه؟؟؟ یعنی چاخان می گفت ولی مغزش باز هم ف ...

همین باور کن بچه دبستانی بوده😂😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

نه😂😂

حیف اصلا یه قیمتایی میدیدی پرات میریخت بعد همو تگ میکردن عزیزم بیا اینا ادکلن ۱۰۰۰ میلی ندیدن تا حالا ..یه بازار میریم فقط ۷۰ تومن خرج تنقلات بچه هامون میشه  این پولا که پول نیست خواهرم تهران زندگی میکنه میکنه چقدر صرفه جویی میکنید😂😂😂

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
یکی بود میگفت شوهرش ماهی 600 میلیون درآمد داره.... یعنی رییس جمهور هم اینقدر ادعاش بالا نیست

وای عسیسم چرا قضاوت میکنی شوعر من ماهیی ۸۰۰ تومن درامد داره بازم نمیرسیم 😒🤣🤣🤣

حیف اصلا یه قیمتایی میدیدی پرات میریخت بعد همو تگ میکردن عزیزم بیا اینا ادکلن ۱۰۰۰ میلی ندیدن تا حال ...

باور کنید اینا اکیپی اومده بودن عقده گشایی😂