بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجا همه مینالن بعد تو تاپیکای نهار چی دارید همه بره بریون دارن 😂تو یخچالتون چه میوه هایی دارین همه انواع میوه های استوایی رو نام میبرن.ماهی چقدر گوشت میگیرین میگن ماهی چند کیلو🤣🤣🤣
خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است
اگه میخوای پول بگیری همه تو قرض و بدهی و بدبختن اگه تاپیک پز دادن باشه وا عسیسسسم ما ماهیی۵۰۰ میلیون خرج خوراکممونه فقط. شبی ۵۰ میدیم هتل اسپیناس کباب برگ!!!
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
اره🤣🤣🤣سال پیش یکی تاپیک زد شوهرم ماهی هشتاد میل بهم میده بقیه گفتن وااااای باهاش چکار میکنی گفت س ...
وو چه کار مهمی سنگدون مرغ😂😂
از اون جالب تر بگیم هر سنگدون ۱۰۰۰ تومن باشه پس این بنده خدا ماهی ۸۰۰۰۰ تا سنگدون مرغ می خره یعنی اگر ماهی اینقدر مرغ کشته میشد سطح کشور مرغ ها نسلشون تموم میشد😂😂
من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤