2777
2789
من همه چی میخورم حالت تهوع ام فقط بعضی وقتا دارم اونم بالا نمیارم فقط از سوخاری بدم میاد خوابمم چون ...

من سمت چپم 

دختر و پسر مهم نیست ایشالا ایشالا سلامت باشه خواهر بارداری خوبی داشته باشی دعای یه مادر باردار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علایمت بگو.فرم شکمت گرده یا خربزه ای؟

علایم که من همه چی میخورم حالت تهوع فقط بعضی روزا اونم شبا یکم دارم که بالا ام نمیارم تو ظاهر اصن تغییر نکردم مث قبل لاغرم هم صورت هم بدنن فقط شکمم سفت شده و سمت راست سفت میشه و قلمبه حالت شکمم ن گرده ن تیز فقط یکم بزرگ‌شده فقطم از سوخاری بدم میاد شدید وگرنه عادی همه چی میخورم

من سمت چپم دختر و پسر مهم نیست ایشالا ایشالا سلامت باشه خواهر بارداری خوبی داشته باشی دعای یه مادر ب ...

اون ک اره من فقط خیلی ذوق دارم دوست دارم بدونم بچه اولمع میخام وسیله بگیرم 

علایم که من همه چی میخورم حالت تهوع فقط بعضی روزا اونم شبا یکم دارم که بالا ام نمیارم تو ظاهر اصن تغ ...

ویار به چیزها یترش یا شیرین نداری؟یا گوشت قرمز علاقمند نشدی؟

اگه از عصر به بعد تهوع داری پسرعاگ صبح تهوع داری دخترهاگه صورتت و پایین تنتت چاق شدهه دخترهاگه صورت ...

من دقیقا چیزایی ک گفتی پسره رو دارم از نظر ظاهر هیچ فرقی یعنی ن چاق شدم صورتم لاغر کلا یکی ببینه نمیفهع حاملم تا الان هیچکس نفهمیده منم نگفتم دیگ چیا میدونی؟

فکر کنم پسر.ان شاالله به سلامتی بغلش کنی وبزرگ شدنش ببینی.

ایشالا ک فقط سالم باشه ذوق وسیله انقد دارم تحمل نمیکنم تا بفهمم وگرنه فکرشم نمی کردم ی روزی این حس و بفهمم الانم چون یکم ب خاطرش سختی کشیدم خیلی ذوق دارم از غربالگری میترسم خیلی واسه دو هفته دیگ برام زده ک برم

پسره عزیزم ان تی گفت ولی توی آنومالی صد در صد گفت

اخی جوجه خدا حفظش کنه عزیزم ان تی ترس نداره من همش میترسم از این سونو من و شوهرم ک مشکلی نداریم فقط میترسم بگه مشکل داره