2777
2789
عنوان

میخوام ژل تزریق کنم به باسنم

489 بازدید | 23 پست

کسی هست تزریق کرده باشه؟قیمتش چقدر میشه؟موندگاریش چقدره؟ًعوارض داره؟

(لطفا بدون توهین نظر بدید، بدن خودمه دوست دارم هر بلایی دلم میخواد سرش بیارم)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

اسی اگ فقط میخوای فرم بدی حدود ۲۵ تومن در میاد اونم بستگی ب بدنت هر چند وقت باید بری ترمیم . اما اگ کلا کوچیکه برو چربی از قسمتهای دیگه بدنت مثل پهلو شکم پشت بردار ترنسفر کن باسن . من رفتم پرسیدم ۷۰ تومن هزینشه حالا ۱۰ تومن بالاتر یا پایینتر

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

اسی اگ فقط میخوای فرم بدی حدود ۲۵ تومن در میاد اونم بستگی ب بدنت هر چند وقت باید بری ترمیم . اما اگ ...

آخه چاق بشی باسنت خیلی زشت و بزرگ میشه من پرسیدم تو حاملگی و اگه چاق بشی انقدر باسن زشت میشه که اعتماد به نفس زیر صفر میرسه

2809