2777
2789
خیلی دلم گرفته خانواده ک درک نمیکنن غریبه ها هم یا نمیدونن یا درک نمیکنن میگن خجالت بکش واقعا دست خو ...

عزیزم من معذرت میخوام، فکر کردم میگی چون تنها موندی پنیک کردی گفتم بی معنی ه تو این سن،بعد متوجه شدم که چون این حالت تو تنهتیی بهت دست داده نگرانی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
قرص پرانول فقط اروم میشم قبلا خیلی شدیدتر بود بیمارستان میرفتم ولی رفتم پیش دکتر اعصاب کلی دارو داد ...

دکتر برای چی میری وقتی نمیخوای حرفشو‌گوش کنی؟! گیج شدن که بهتر از این حالتخ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
عزیزم من معذرت میخوام، فکر کردم میگی چون تنها موندی پنیک کردی گفتم بی معنی ه تو این سن،بعد متوجه شدم ...

اشکال نداره من همیشه میگم هیچ وقت هیچکس این حال بش دست نده ک بدونه چی هست حتی اگه درک نکنه این حالت 

چون سرگیجه بدی میده نمی‌خورم ی مدت حمله هام کمتر شده بود

خب دکترت و عوص کن این حالت از زندگی میندازدت!

اشکال نداره من همیشه میگم هیچ وقت هیچکس این حال بش دست نده ک بدونه چی هست حتی اگه درک نکنه این حالت

من میدونم پنیک چقدر بده، ولی گفتم، فکر کردم از تنها موندن ترسیدی

باید حتما تحت نظر دکتر باشی، از عوارض دارو نترس عوارض پنیک بدتره

الان حالت بهتره؟

2809