2777
2789
عنوان

شک به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 65 پست
اصلا معنای صمیمیت یک مرد رد با زنهای دیگه درک نمیکنم

اونم این که الان زن گرفته باید رعایت کنه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
مثلا رون همسرم نیشگون میگیره

همونجا بهش بتوپ بزار یه شر بزرگ درست بشه عوضش یه عمر راحتی

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                          

میتونی یواشکی به برادرشوهرتم بگی

اونو حساس کن رو زنش

بگو خوشم نمیاد با شوهر من اییینقدر راحته

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                          

ادم هر چ قدرم بخاد فکر بدی در موردشون نکنه بازم یه حس بدی به آدم دست میده .. 

اعتماد نکنید من خاهرم به شوهرم آمار میداد تو واتسآپ بهم پیام میدادن تااینکه فهمیدم بهم خیانت شده.. 

هنوزم یادم میفته میریزم بهم.. 

عزیزدلم من خودم خیلییییییییییی شکاکم نسبت به همسرم پس درکت میکنم ولی واقعا یه وقتی روابط اینجوری چون ...

نه مثلا زن داداشش دویست بار گفته که پسرش مریض شده شوهرش نبوده بردنش دکتر شیراز تنها فقط خودشون سه تا .. بچشم اون موقع دو سالش بود هروقت میبینتم بم میگ جاریم .. یا برادر شوهرم ماموریت میرف شهرستان شوهرم میرفت شبا با خودش و بچه هاش میموند 

عزیزم ی چیز طبیعیه واسه منم بود حتی دوبار سر جاریم ازشوهرم کتک خوردم ولی الان جرأت نمیکنن اسم هم دیگ ...

بابا هی بش میگم زن داذاشت ایطو میگه اون طو میگع و خودشم میدونه و مطمئنه بعد ک اسمش میارم میگ نمیدونم چه تری به تو فروخته .. یا خودش بدش میگه بعد گردن نمیگیره

15

خب ۱۵سال میگی عروسشون بوده باهاش گفته خندیده مسافرت رفتن مهمونی رفتن

شما دوسال ۳سال اومدی 

توقع داری یهو اون ۱۵سالو فراموش کنه بچسبه به شما؟

نمیگم کارش درست میخوام بهت بگم ریشه رفتارش بخاطر زمان های زیادی هست که باهاش بوده 

کم کم درست میشه بشرطی ک شما نخوای بهش بگی با آدمای زندگیت قطع ارتباط کن!!!!

شماهرچی بیشتر واکنش نسون بدی اون یادمیگیره نقطه صعفت چیه !!!

ایشون اگه به خانم بردارش نگاه جنسی داشت ازدواج نمیکرد!!!

صرفا یه رابطه دوستانه اس ک بعد ۱۵سال شکل گرفته 

خردمندانه تر رفتار کن

وقتی با اون گرم میگیره و تورو کنار میزاره تو سعی کن ب کاری خودتو مشغول کنی 

یا پاشو بزو بیرون قدم بزن اگه پرسید چرا اومدی بیرون بدون ناراحتی بگو حوصلم سررفت!!!همین 

انقدر واکنش نشون دادی ک جاریت دستش اومده چکار کنه حرصت دربیاد

2809