2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوابوندش رو پا میشه کجا خوابوندنش مشکل دارممبگم اگه گهواره نخرم باید رو زمین بخوابونمش

رو زمین نخوابون حداقل پشه بند بگیر بزارش توی اون 

ازین تخت کودک ها بگیر ک کشو داره کشو روتخت سوار میشه بزار تو اتاق خدت بعد ک بزرگتر شد کشو رو در میاری تخت بزرگ تر میشه تا ۶ سالگی میتونی استفاده کنی

اگه خودتون تخت دارین یه تخت نوجوان بگیر از اینا که میشه تغییر سایز داد. کوگیکش کن بزار کنار تخت خودتون. بعدها که بزرگتر شد بزار اتاق خودش دیگه  البته اگر خونه از خودتون باشه راحتتر میتونی تصمیم بگیری. وگرنه از سال بعد باید دنبال خونه بزرگتر یا حداقل دوخوابه باشی که وسایلت جا شن

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
خوابوندش رو پا میشه کجا خوابوندنش مشکل دارممبگم اگه گهواره نخرم باید رو زمین بخوابونمش

نه رو تخت کنار خودت البته اگه خوابتون سبکه 

اگه سنگینه این کارو نکن 

من تا 3 4 ماهگی روو زمین جدا رو تشک خوابوندم و هر وقت بیدار مییشد بهش شیر میدادم بعدم بردمش رو تخت خودمون 

من که تختم 180 بود بین خودمو شوهرم میذاشتم 

یه مدت تخت نوزاد کنار تختم گذاشتم ولی بچم بی تابی کرد

هیچوقت نیاز نمیشه چون همش کنار خودته

وسیله الکی نخر بعدا ندونی چیکارش کنی اونم تو این گرونیا

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

گهواره خیلی عالیه ولی لازم نیست حتما خودت بخری . چون چند ماه فقط استفاده داره . میتونی امانت بگیری ، من مامان بزرگم یه گهواره فلزی بزرگ داشت ، همه نوه ها توی اون بزرگ شدن 😂😂😂

منم برای دو تا بچه هام از همون استفاده کردم . از اول گذاشتم توی گهواره کنار تخت خودم . هم تا بد خواب میشد تکونش میدادم آروم میگرفت ، هم خیالم راحت بود جاش امنه و خدای نکرده کسی غلت نمی خوره بره روش ، یا دور از جون روی زمین کسی حواسش نباشه پا بذاره روش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم