monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2687 عنوان دارم میمیرم 102 بازدید | 7 پست از درد بدن دارم میمیرم میسوزه کل بدنم😫😭فعلا سه چهارتا ابله زدم میخارن😭چقدر بدن دردش بده شببه کروناس اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ امروز | 05:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهک۴۰۳ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1245 سه روز درد داری ۳ روز میریزن بیرون ۳ روز کم کم میرن حتما دکتر برو کپسول کو اسیکلوویر بهت میده عالیه خارش دو کم میکنه مثل جوش میشن برات
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2687 سه روز درد داری ۳ روز میریزن بیرون ۳ روز کم کم میرن حتما دکتر برو کپسول کو اسیکلوویر بهت میده عالیه ... دارم میخورم😭ولی حالم خیلی بده اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ماهک۴۰۳ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1245 دارم میخورم😭ولی حالم خیلی بده منم ۲۸ سالگی گرفتم ده کیلو وزن کم کردم . کم کم خوب میشی عزیزم
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2687 منم ۲۸ سالگی گرفتم ده کیلو وزن کم کردم . کم کم خوب میشی عزیزم منم همین سنم 🥴جونی دیگه برام نمونده هم دندونام دردمیگنه صورتم ورم شدید کرده هم بدن درد شدید و گلودردم😫حتی چشام درده اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ماهک۴۰۳ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1245 منم همین سنم 🥴جونی دیگه برام نمونده هم دندونام دردمیگنه صورتم ورم شدید کرده هم بدن درد شدید و گلودر ... فراموش کردم از مامانم میپرسم یک دمنوش بهم داد خوردم گلودردم بهترشد
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2687 فراموش کردم از مامانم میپرسم یک دمنوش بهم داد خوردم گلودردم بهترشد ممنون گلم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️