2777
2789

لطفا صادقانه جواب بدین سر دوراهی خیلی بدی گیر کردم

اونی ک خیلی دوستون داره و هر لحظه میخواد از حالتون باخبر شه از لحاظ مالی صدش رو براتون میذاره چ مناسبت ها چ وقتی چیزی نیاز داشته باشین ولی از لحاظ ظاهری قدش نسبتا کوتاهه یکم ازتون بلندتره ظاهرشم خیلی معمولیه ینی روتون نمیشه زیاد تو جمع برید باهاش چون لاغره و یکم کوتاه ولی قیافه ش بد نیس

یا کسی ک از لحاظ ظاهری و قدی خیلی خوبه هم ظاهرش هم قدش بلنده اونم دوستون داره و مناسبت ها کم نمیذاره براتون ولی حس میکنید اون عشقی ک اون اولی داره رو شاید نسبت بهتون هیچکس دیگه نداشته باشع چون دوس داشتن اولی واقعا ثابت شده س

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

قطعا اولی 

ولی چرا حس میکنم قبلا خوندم این تایپیکو😂

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟
2809