nazifft7fu مدیر عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 121 عنوان پسری ک رابطه عاشقانه شو از بقیه دخترای اطرافش مخفیزمیکنه چیه دلیلش چیه | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 61 پست چرا از بقیه دخترایی ک دورشن قایم میکنه رابطشو یعنی دروغ میگه قصدش جدیه امروز | 03:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazifft7fu مدیر استارتر عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 121 معنیش اینه که با یکی از دخترای اطرافشم هست و به اونم میگه به کسی نگیم مخفی بمونههمزمان با چندنفره مت ... شرایط ازدواجم داره ۳ تا ماشین سرمایه طلا پس انداز ولی میگه دوس دارم دست پر تر بیام
nazifft7fu مدیر استارتر عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 121 اره شرایطش سخته ... خجالتی هم هست بخاطر محیط کاریش دورش پر دختره ..اون دخترا هم انگار خبر دارن از،ح ... مغازه داره؟اگه دوسش داری پیجش فالو کن ببین پیام میده یا ن
باربی_ عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 86 شرایط ازدواجم داره ۳ تا ماشین سرمایه طلا پس انداز ولی میگه دوس دارم دست پر تر بیام بهونه های تکراری😀این جمله ها معروفن که نشنیدی؟برای پیچوندن به کار میبرننشونه هارو دست کم نگیر دختر
nazifft7fu مدیر استارتر عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 121 اصلا چرا باید دختر دورواطرافش باشه؟ متوجه نشدمشغلش اینجوریه؟ اره گوشی فروش ولی ی رفیق دختر هم داره ک باهاش میره بیرون
saaaao عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 2947 مغازه داره؟اگه دوسش داری پیجش فالو کن ببین پیام میده یا ن اره مغازه داره..پیجشو فالو نکردم ولی یه بار ازش سوال در مورد مغازش پرسیدم جواب داد
باربی_ عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 86 اره گوشی فروش ولی ی رفیق دختر هم داره ک باهاش میره بیرون بیا خودت جواب خودتو دادی😃فرار کن ازش
saaaao عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 2947 اره گوشی فروش ولی ی رفیق دختر هم داره ک باهاش میره بیرون باهاش میره بیرون!؟
nazifft7fu مدیر استارتر عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 121 بیا خودت جواب خودتو دادی😃فرار کن ازش اون نمیدونه من خبر دارم پیش من گفت دختره فقط کلیپ خنده دار میفرسته در همین حد ولی من فهمیدم ک هفته ای ی بار و بیرون میرن بنظرت اون دختر و دوس داره؟
nazifft7fu مدیر استارتر عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 121 باهاش میره بیرون!؟ اره ولی نمیدونه ک من اطلاع دارم ب من گفته در حد چت
saaaao عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 2947 اره ولی نمیدونه ک من اطلاع دارم ب من گفته در حد چت این پسره خیلی خطریه ازش دور بمونی به نفعته
باربی_ عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 86 اون نمیدونه من خبر دارم پیش من گفت دختره فقط کلیپ خنده دار میفرسته در همین حد ولی من فهمیدم ک هفته ا ... آره باهاش تو رابطس شک نکنببین بیرون رفتنش هم بهت نمیگه اونم با دخترررردخترا خوب بلدن ینفرو جذب کنن حتی با یه بار بیرون رفتناین چه رابطه ایه ارزشت بالاتر از این حرفاست دختر کات کن
saaaao عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 2947 اون نمیدونه من خبر دارم پیش من گفت دختره فقط کلیپ خنده دار میفرسته در همین حد ولی من فهمیدم ک هفته ا ... بحث دوس داشتن و نداشتن نیست بحث اینه که بهت دروغ گفته و دلیل جلودنیومدنش هم عدم مسئولیت و ذات دختر بازشه
nazifft7fu مدیر استارتر عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 121 این پسره خیلی خطریه ازش دور بمونی به نفعته اره دوست مشترک دارم با اون دختره برا دوست مشترکمون گفته ک میریم بیرون چ میدونم دور دور کافه و این حرفا بنظرت اون و دوس داره؟