2777
2789
معنیش اینه که با یکی از دخترای اطرافشم هست و به اونم میگه به کسی نگیم مخفی بمونههمزمان با چندنفره مت ...

شرایط ازدواجم داره ۳ تا ماشین سرمایه طلا پس انداز ولی میگه دوس دارم دست پر تر بیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شرایطش سخته ... خجالتی هم هست بخاطر محیط کاریش دورش پر دختره ..اون دخترا هم انگار خبر دارن از،ح ...

مغازه داره؟اگه دوسش داری پیجش فالو کن ببین پیام میده یا ن

شرایط ازدواجم داره ۳ تا ماشین سرمایه طلا پس انداز ولی میگه دوس دارم دست پر تر بیام

بهونه های تکراری😀

این جمله ها معروفن که نشنیدی؟

برای پیچوندن به کار میبرن

نشونه هارو دست کم نگیر دختر

2805
بیا خودت جواب خودتو دادی😃فرار کن ازش

اون نمیدونه من خبر دارم پیش من گفت دختره فقط کلیپ خنده دار میفرسته در همین حد ولی من فهمیدم ک هفته ای ی بار و بیرون میرن 

بنظرت اون دختر و دوس داره؟

اون نمیدونه من خبر دارم پیش من گفت دختره فقط کلیپ خنده دار میفرسته در همین حد ولی من فهمیدم ک هفته ا ...

آره باهاش تو رابطس شک نکن

ببین بیرون رفتنش هم بهت نمیگه اونم با دخترررر

دخترا خوب بلدن ینفرو جذب کنن حتی با یه بار بیرون رفتن

این چه رابطه ایه ارزشت بالاتر از این حرفاست دختر کات کن

اون نمیدونه من خبر دارم پیش من گفت دختره فقط کلیپ خنده دار میفرسته در همین حد ولی من فهمیدم ک هفته ا ...

بحث دوس داشتن و نداشتن نیست بحث اینه که بهت دروغ گفته و دلیل جلودنیومدنش هم عدم مسئولیت و ذات دختر بازشه 

این پسره خیلی خطریه ازش دور بمونی به نفعته

اره دوست مشترک دارم با اون دختره  برا دوست مشترکمون گفته ک میریم بیرون چ میدونم  دور دور کافه و این حرفا  بنظرت اون و دوس داره؟

2809