2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
چون چندساعت پیش متوجه شدم پسرم ۳میلیون از کارت باباش بازی کالاف خریده😬🤦‍♀️

باباش چ واکنشی داشته؟ 

من بودم الان سومم بود 😂

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
فکر اینم فردا ناهار ماکارونی بزارم یا ته چین مرغ یا قیمه چون همه رو باهم دلم میخواد

منم داشتم فکر میکردم چی درست کنم هم ساده باشه هم پلویی🤔 

چون خیلی کار دارم

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

داشتم با پارتنرم حرف میزدم 

داداشش و زنداداشش گیر داده بودن گوشی رو بذار کنار با ما حرف بزن دیگه گفتم اشکال نداره برو منم یکم برم اینستا و سایت می‌خوابم 

ک هنوز نخوابیدم🤌🏻😂

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛
فکر اینم فردا ناهار ماکارونی بزارم یا ته چین مرغ یا قیمه چون همه رو باهم دلم میخواد

چقدر سلیقت شبیه منه 🤕 کاش نزدیک بودیم من ته چین میداشتم شما ماکارونی میومدی با هم می‌خوردیم از دوتاش

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
هویج پلو 🥹🥹😍

هویج نداریم🤕

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
چقدر سلیقت شبیه منه 🤕 کاش نزدیک بودیم من ته چین میداشتم شما ماکارونی میومدی با هم می‌خوردیم از دوتا ...

آخ گفتی دقیقا مخصوصا من ک هیچ دوستی هم ندارم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
2809