2777
2789
اصلا درکش نمیکنم خیلی احمقه پولش رو همیشه دور میریزه خواستگارش هم رفته ودیگه نیومده

حق داشته آخه عقلش کجا رفته فینگر فود

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواستگارش هم خیلی نامرد بود به نظرم باید جبران میکرد بدون گل و شیرینی اومده بودن اخه

اینم باید کوفت جلو دستشون میذاشت فینگر فود کلی خرج داره🤣

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

2805

من خیلی تجملاتی برگزار کردم

یه دور آیس کافی اوردم یدور شربت رنگین کمونی چندرنگ

میوه های خفن

شیرینی و شکلات هم بود

باقلوا و شیرینی های استانبولی هم تاروف کردم

هرچند چیزی نخوردن

نمیدونی چقدر حرص خوردم جالبه از کارش هم پشیمون نیستتازه به منم میگه پذیراییم باید مفصل تر باشه

بگو حلوا و خرما با گردو هم بزار🤣🤣

مرسی عزیزم ❤️به نظرت جلسه اول با پسر توی اتاق صحبت بشه یا نه؟

تو روخدا هول هولکی ازدواج نکن سه تا از دوستام جدا شدن فقط بخاطر اینکه نشناختن طرفو 

حتما اگر شرایط تون اوکی هست حرف بزنین اگر نه حداقل یک ماه تا دو ماه وقت بگیر بگو میخوام بشناسم هرچقد هم خانواده سنتی داری قبول نکن من کارم با عروس داماداس بخدا همین خانواده ها بعدا میگن اصرار میکردین ما حرفی نداشتیم

نه نه جلسه اولنمیشناسیم هم دیگه رو

من موز و شلیل و سیب گرفتم با شکلات و شیرینی ناپلئونی 🤣🤣 آخه بگو شیرینی قحط بود 

بعد خاستگارم  چون همکارم بود و باباش نتونست بیا اون یکی مهندسمون به عنوان بزرگتر اومد و مادرشوهرم 

یعنی شیرینی خوردن مهندسمون سوژه بود هی میگفت دهنت سرویس . اونا هم گل اوردن و قرابیه 😋😋 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
2809