2777
2789

😂😂😂محض این پرسیدم که چیزای خوب یادبگیریم ولاغیر🫶🏼 سیاست همیشه بد نیست یوقتا چیزاییه که مارو چند پله اگاه تر میکنه 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804

احترام اضافه نکنم به کسی که ارزشش رو ندارن 

ریدن به سر تا پای مادرشوهر عوضیم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
من فقط حرف جا ب جا نمیکنم واسه همین همه بهم اعتماد دارنو کینه و ناراحتی در کار نیس

به به چه عروسی😍❤️ خب تو خانواده شوهر چه طوری هستی همیشه رسمی یا راحت صحبت میکنی 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

من اصلا زیاد حرف نمیزنم کلا سکوت میکنم گاهی صحبت میکنم میگم میخندم ولی اکثرا ساکتم مادربزرگم یه حرف داشت میکف هروقت ازدواج کردی رفتی خونه مادرسوهرت اینا یه سنگ بندازه نو جیبت هر وقت اون حرف زد توهم حرف بزن 

سیاست به من چه به تو چه

البته به صورت محترمانه

بخوام مثال بزنم مثلا یبار خواهرشوهرم نمیدونم از چی ناراحت بود من رفتم باهاش ظرف بشورم دیدم داره به منم اخم میکنه و سرسنگینه منم اسکاجو انداختم تو ظرفشویی و رفتم نشستم، خوب بمن چه که تو از جای دیگه ناراحتی

یا مثلا من عاشق آرایش کردنم و مادرشوهرم اوایل ازدواجم رژ قهوه ای بمن میداد، منم چون شوهرمم دوست داره همیشه قرمز و صورتی میزنم، خوب رنگ رژ من به تو چه

قطع رابطه

یوقتا قطع رابطه بهتر از ارتباط پرچالشه👍🏼 شوهرت اوکیه ؟

یوقتا قطع رابطه بهتر از ارتباط پرچالشه👍🏼 شوهرت اوکیه ؟

شدنی نیست 

بالاخره سالی ی بار قیافه نحسشون رو باید تحمل کنی حاشیه ش کناره از قطع کامل 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
سیاست به من چه به تو چهالبته به صورت محترمانهبخوام مثال بزنم مثلا یبار خواهرشوهرم نمیدونم از چی نارا ...

موافقم باهات شدیدا👍🏼 روح روانتم در ارامشه اینطوری

2809