2777
2789
عنوان

شاید امشب منم تموم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 38 پست

سلام

استارتر هستی؟ کجایی

من یخ کردم داستانت رو خوندم

😵‍💫😵‍💫 ولی برگام هم ریخته تو اینقدر باهوشی چرا میخوای خودتو بکشی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو عصبانیت که حلوا خیرات نمیکنن حالا پدرت بعد اون همه سختی یه حرفی زده تو ردش رو نگیر،یه ذره به پدر ...

میدونی مردن بلوط برام فقط یه جرقه بود منم انبار باروت 

و خب وقتی بابام بیدار شد و بخاطر موقعیت شغلی جدید و مهمی که براش ایجاد شده بود خوشحال بود دلم نیومد خوشحالیشو‌خراب کنم تو زندگیش خیلی طعم شادیو‌نچشید 😃

سلاماستارتر هستی؟ کجاییمن یخ کردم داستانت رو خوندم😵‍💫😵‍💫 ولی برگام هم ریخته تو اینقدر باهوشی چرا ...

تو واقعیت وقتی میرم مدرسه 

دوستای خودم مسخرم میکنن و یجورایی همش منو میکوبن 

بخاطر اعتماد بنفس ضعیفم دیگ اون دختر بچه قلدر نیستم که یکی بهم میگفت بالا چشت ابرو عصبی میشم و از خودم دفاع میکردم 

ولی من تو داستانم از مسابقه های شنا که اول میشدم و نیاز داشتم برم مدارک تحویل بدم و ثبت نام کنم برا مسابقات بالاتر برا همین دیگ بابام منو نبرد 

یا مسابقات شطرنجی  چنبار رفتمو هربار اول میشدم 

و یکی از استادایی که از تهران اومدبود شهرمون شمارشو بهم داد و گفت بده بابات حتما بهم زنگ بزنه بیای کلاسا و بتونی حرفه ای یاد بگیری 

من تنها تجربه ای که از شطرنج داشتم همون بود که بابام بهم یاد داده بود 

و از همش بهتر 

طراحی کردنم 

الانم به صورت حرفه ای طراحی میکنم 

☺گاهی وقتا با خودم میگم شاید اگه هیچ کدوم‌از اینارو بلد نبودم و در عوض یه ادم نرمال با یه خانواده نرمال داشتم زندگیم خیلی بهتر میشد 

تو واقعیت وقتی میرم مدرسه دوستای خودم مسخرم میکنن و یجورایی همش منو میکوبن بخاطر اعتماد بنفس ضعیفم د ...

نه چه حرفیه

میتونی طراحی کنی با ایمیل طرحات رو بفرستی برای یه آدم کله گنده داخل تهران

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نه چه حرفیهمیتونی طراحی کنی با ایمیل طرحات رو بفرستی برای یه آدم کله گنده داخل تهران

تازه شروع کردم اصولی پیش یه استاد مطرح کلاس میرم 

تقریبا جلسه اول ۳۰ نفر بودیم و حالا که جلسه سومیم چهار نفر مونده همشونو رک گفت بهشون که میتونید برید دنبال علاقه اتون ولی جاهای دیگه 

هیچ وقت ندیدم از کارای کسی تعریف کنه 

تمرین جلسه قبل که بهم دادو من هیچ وقت طبیعت بیجان نمیکشم اولین بارم بود خیلی استرس داشتم همش میگفتم نکنه منم بیرون کنه 

ولی بعد که تمومش کردم و‌خودم نگاهش کردم چشام برق زد 

و وقتی نشونش دادم لبخند زد و گفت عالیه واقعا 

اون لحضه داشتم ذوق مرگ میشدم 

چون اکثرا هم کلاسیام هنرستان بودنو گرافیک میخوندن خیلی بیشتر از من بلد بودن 

ولی من تجربیم هیچ زمینه قبلی از طراحی نداشتم همیشه هم چهره میکشیدم 

و خب میخوام اول اروم اروم روال کلاسو طی کنم همشو یاد بگیرم که دیگ واقعا بتونم به خودم بگم‌هنرمند 

بعد جدی شروع میکنم به کار کردن تو این حیطه 😃

میخوام تلاش کنم ولی هربار گند میزنم

یه جوری تلاش کن که هیچی جلوتو نگیره به هیچکسم اهمیت نده نه حرف نه رفتار هیچی فقط خودتو ببین حرف خودتو بشنو اگه کسی خواست جلوتو بگیره جلوشو بگیر نادیده بگیرش اهمیت نده بهش یا درستو قشنگ بخون کنکور بده یا اگه علاقه نداری برو دنبال یه ورزش یا هنر سفت و سخت بهش بچسپ اونجوری که حرف و مسخره کردن برات بی اهمیت باشه اگه بخوای میشه کافیه بخوایش

باشه تمام تلاشمو میکنم😃

افربن دختر زبروزرنگ خداراشکرکه دباره سرپاشدی عزیزم. ادامه بده ۱۰۰ نشدی ۷۰رومیاری ،و۷۰بهترازصفربودنه،هرچندبااین خود مدیریتی که توداری همین الانم از۱۰۰ بالاتری بخدا.😘

۷۵.۹۲۸۰
تازه شروع کردم اصولی پیش یه استاد مطرح کلاس میرم تقریبا جلسه اول ۳۰ نفر بودیم و حالا که جلسه سومیم چ ...

باریکلااااااا

میدونی مردن بلوط برام فقط یه جرقه بود منم انبار باروت و خب وقتی بابام بیدار شد و بخاطر موقعیت شغلی ج ...

خیلی خوبه که پدرت رو درک میکنی ....تا چشم بهم بزنی میبینی خودت مادر شدی اونجاااا بهتر میفهمی چقدر مادرت هم حق داشته و مادر بودن چه مسئولیت سختیه 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...