2777
2789
عنوان

اگه زیاد خواستگار داشتید یا دارید بیاید کارتون دارم🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 46 پست
من خودم نداشتم همون اول با یکی دوست شدم و بعدش نامزد کردیم.اما یکی از دوستای به ظاهر آروم و خجالتیم ...

میدونی گام مهم جذابیت . شنونده خوب بودن 

ایشون شنونده خوبی بوده . دل میداده ب حرف و سخن بقیه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
میدونی گام مهم جذابیت . شنونده خوب بودن ایشون شنونده خوبی بوده . دل میداده ب حرف و سخن بقیه

آره ولی آزار دهنده بود هم برای خودش هم پسر بدبخت هم من به عنوان دوست... خودش که هیچ کدومو نمیخواست چون اصلا عاشق یکی دگ بود... یه ملت پسر کمبود محبت دار هم ردیف شده بودن دنا=بال این به قدری چندتاشون عجیب عاشق شده بودن میپایدن دئستمو و دنبالش تو درختا راه میوفتادن اصلا یه وضعی.... منم واقعا اذیت میشدم رفتار دوگانه دوستمو میدیدم با معیار های اخلاقی من نمیساخت.... یا آدم دنبال پارتنر عه و یه تلاشی میکنه یا نیست و مردمو اسیر نمیکنه.... اینجوری حس میکردم دوستم محتاج توجه و آزار ملت عه... ولی خب روشش عالی جوب میداد   

هر چه در جستن آنی، آنی

ی دختره هست وضع پدرش خوبه بد نیست گفت دختدم ب ماهی ۱۰۰تمن راضی نیست دخترشم زیاد خوب نیست قیافش آخا کسی نیست بگه لامصب کسی ک ۱۰۰ملیون حقوق داشته باشه تورو میخاد چیکارررررر🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️یدونه م خاستگاررر نداره بخدا

ازدواج ربطی ب خوشگلی نداره همش شانس و اقبال خوشگلا شانس ندارن اینو همه میدوننن دختر دیدم ادوپایی زن میوه فروش شده 

شانس نداشته باشی بمیری بهتره یکیش خودم

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

اووووف آدم یه خواستگار داشته باشه همون بشه شوهرش 

وای من که خیلی اسیر بودم هفته ای دو تا خواستگار رو داشتم از اون خوبااا ها سنتی 

هر جا میرفتم عروسی خیابون  دانشگاه فامیل همسایه ها 

ولی بگمت ای کاش اولین خواستگار آدم  شوهرش بشه 

همش فکر و دل و زندگی آدم درگیر میشه اما قسمت آدم یه نفره 

ان شاء اله همه خوشبخت و عاقبت بخیر بشن 

ما تو شهرمون ازدواج سنتی بابه 

قیافه و قد و هیکل و حجاب و خانواده و وضع نسبتا خوب داشتم و خب توی محلمون هم از قدیم که بودیم همه میشناختنمون و همیشه تعریفمون رو میکردن خدایی 

اما بگمت توی جریانات خواستگاری و ازدواج کم سختی نکشیدم 

2809