2777
2789
عنوان

حملات پنیک شدید😭💔

222 بازدید | 23 پست

لرز شدید و حالت تهوع و تپش قلب و کلا بی قراری چیکار کنم خوب بشم فقط با آمپول خوب میشم😭💔

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای عزیزم دومین باره تاپیکتو میبینم ولی هیچ اطلاعی ندارم راجبش ، امیدوارم که یکی اینجا پیدا شه که راهنماییت کنه 

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .
2804
منم الان پانیکم تنگی نفس شدید دارم

منم مثل شما بودم دکتر برام اسنترا نوشت هر روز مصرف کنم و فزصرالپرتزولام ۱ رو نصف کنم زیر زبونم بذارم موقع تنگی نفس شدید 

خیییلی خوب شدم شکر خدا .روانپزشک برو حتما 

خواهرم شدیدددد داشت تا ۲سال پیش تشنج و ......

دارو مصرف میکنه خیییلی بهتره 

اما خب تپش قلب و بقول خودش میگه همش استرس دارم و داره اماخیلی کمتر تشنج میکنه😢

واژینیسموس بودم الان ماماندوقلوهامم 🥴🥴  
وای عزیزم دومین باره تاپیکتو میبینم ولی هیچ اطلاعی ندارم راجبش ، امیدوارم که یکی اینجا پیدا شه که را ...

مرسی عزیزم فقط دعا کن زود خوب بشم لطفااا😢🤍

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
تو شیردهی میشه خورد؟

نه آلپرازولام نمیشه ولی اسنترا فک کنم بشه .برای همین میگم برو روانپزشک تا داروی مورد نیاز و بی خطر رو برات تجویز کنه 

من چقدر دگزا زدم برای تنگی نفسم و چقد داروی ریه خوردم بی فایده فقط با همین دوتا قرص رفت که رفت 

مرسی عزیزم فقط دعا کن زود خوب بشم لطفااا😢🤍

منم مثل شما عزیزم نگران نباش بی خطر ترین نوع تنگی نفس و توس قلب همین حملات پانیک هستن که خود کنترلی نیاز دارن فقط 

برو جلو پنجره چند تا نفس عمیق بکش یه پادکست آرامش بخش هم دانلود کن گوش کن پشت گوشات و شقیقه هات رو هم ماساژ بده خوب میشی 

فردا هم برو پیش روانپزشک حتما 

درکت می کنم عزیزم من هر لحظه فکر می کردم دارم می میرم ولی با روانپزشک صحبت کردم می گفت این حملات اصلا خطرناک نیست نفس عمیق بکش فضای آزاد برو ورزش کن مخصوصایوگا  فکرای خوب کن من خیلی تغییر کردم خداروشکر

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
2809