2777
2789
عنوان

اونایی که بچه ی دوم و دنیا اوردین از تجربیاتشون میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 39 پست

قلبت به اندازه جفتشون بزرگ میشه 😍 هرچی فکر میکنی به نتیجه نمیرسی که کدومو بیشتر دوس داری .

حسابی سرت شلوغ میشه و موقع استراحت کردن نگاشون میکنی و ذوق میکنی از داشتنشون مخصوصا وقتی با هم بازی میکنن یا خوابن 

سختی زیاد داره ولی خنده هاشون میشوره میبره😂

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سومی را آوردم ،دیگه کل زندگیت بچه هات می شن

خدا قوت پهلوان 

همون یکی هم کل زندگیم شده

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

2805

من یدونه نینی اوردم دوران بارداریم خیلی استرس داشتم بخصوص ماه اخر که خیلیییییی حالم بد بود از استرس اینکه تااخر بخیر بگذره کلا منفی نگر شده بودم زایمانمم طبیعی بود اما خیلی درد داشت ومن تا سه هفته بعد افسردگی داشتم به نظرم هرکی دومیو میاره خیلی خیلی خیلی خیلییییییییی شجاعه 

۲ تا دختر ۲ تا پسرالبته فعلا در مرحله تبدیل دوست پسر به شوهرم

اول بزا یکی و بزای هنو جوجویی🫠

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

دخترم ۴ سالشه دقیقا .پسرم ۶ ماهشه

من پسرم ۵،۵ سالشه و خیلی هیجان زده است ولی من الان که کم کم زایمان نزدیک میشه نگرانم .. خیلی به این فک میکنم که میتونم همچنان مامان خوبی برای پسرم باشه با وجود یه نوزاد🥺

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
قلبت به اندازه جفتشون بزرگ میشه 😍 هرچی فکر میکنی به نتیجه نمیرسی که کدومو بیشتر دوس داری .حسابی سرت ...

هم کامنت زیبا هم امضاتون قشنگ

ماشاالله

من پسرم ۵،۵ سالشه و خیلی هیجان زده است ولی من الان که کم کم زایمان نزدیک میشه نگرانم .. خیلی به این ...

دقیقا منم با وجود بد ویار بودن و شب نخوابیدن های نوزاد

فک نمیکنم دیگهاصلا بتونم بش برسم

هم کامنت زیبا هم امضاتون قشنگماشاالله

فداتشم ❤️

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
دقیقا منم با وجود بد ویار بودن و شب نخوابیدن های نوزادفک نمیکنم دیگهاصلا بتونم بش برسم

واقعا خیلی سخته.. از طرفی میبینم چقدر خوشحاله که برادر بزرگ میشه کمی دلگرم میشم. امیدوارم قدرت داشته باشم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
واقعا خیلی سخته.. از طرفی میبینم چقدر خوشحاله که برادر بزرگ میشه کمی دلگرم میشم. امیدوارم قدرت داشته ...

ب این فکر کن قبلنا ۱۰ تامیاوردن

مادربزرگا

من پسرم ۵،۵ سالشه و خیلی هیجان زده است ولی من الان که کم کم زایمان نزدیک میشه نگرانم .. خیلی به این ...

ماشالله سنش عالیه و کاملا مستقل شده .حتما میتونی چرا که نه اتفاقا یکی از دلایلی که دخترم اصلا رو داداشش حساس نیست و دوسش داره این بود که ما اصلا توجهمونو کم نکردیم نسبت بش شوهرم از سرکار میومد اول دخترمو بغل میکرد گاهی یه اسباب بازی میورد براش میگفت از طرف داداشته خودمم کلی قربون صدقش میرفتم اوایل که گریه میکرد این ناراحت میشد گریه میکرد و گوشاشو میگرفت یواش یواش عادت کرد الان که همش میگه داداشم گناه داره باهاش حرف بزنید خوشحال بشه بوسش میکنه اسباب بازیاشو میده دستش😁اتفاقا اوایل که نوزادن خیلی میخوابن کلی وقت داری به پسر بزرگت برسی و براش وقت بذاری که کمبودی احساس نکنه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
2810