بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یدونه نینی اوردم دوران بارداریم خیلی استرس داشتم بخصوص ماه اخر که خیلیییییی حالم بد بود از استرس اینکه تااخر بخیر بگذره کلا منفی نگر شده بودم زایمانمم طبیعی بود اما خیلی درد داشت ومن تا سه هفته بعد افسردگی داشتم به نظرم هرکی دومیو میاره خیلی خیلی خیلی خیلییییییییی شجاعه
من پسرم ۵،۵ سالشه و خیلی هیجان زده است ولی من الان که کم کم زایمان نزدیک میشه نگرانم .. خیلی به این فک میکنم که میتونم همچنان مامان خوبی برای پسرم باشه با وجود یه نوزاد🥺
من پسرم ۵،۵ سالشه و خیلی هیجان زده است ولی من الان که کم کم زایمان نزدیک میشه نگرانم .. خیلی به این ...
ماشالله سنش عالیه و کاملا مستقل شده .حتما میتونی چرا که نه اتفاقا یکی از دلایلی که دخترم اصلا رو داداشش حساس نیست و دوسش داره این بود که ما اصلا توجهمونو کم نکردیم نسبت بش شوهرم از سرکار میومد اول دخترمو بغل میکرد گاهی یه اسباب بازی میورد براش میگفت از طرف داداشته خودمم کلی قربون صدقش میرفتم اوایل که گریه میکرد این ناراحت میشد گریه میکرد و گوشاشو میگرفت یواش یواش عادت کرد الان که همش میگه داداشم گناه داره باهاش حرف بزنید خوشحال بشه بوسش میکنه اسباب بازیاشو میده دستش😁اتفاقا اوایل که نوزادن خیلی میخوابن کلی وقت داری به پسر بزرگت برسی و براش وقت بذاری که کمبودی احساس نکنه
قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد