2777
2789

حتی ظاهر سازی هم نمیکنه 

امروز بعد چند روز صبح رفتم یه سر زدم  بهشون البته میدونست که مریضم یه زنگ هم نزد 

امروز هم که رفتم شروع به حرف زدن کرد که مگه من جز فلان بچه م کیو دارم که خدارو شکر الان ۴ ماهه زنگ هم نزده بهش

بعد گفت من تو بچه هام فلان بچه م از همه پیشم عزیزتره 

که مطمعنم همونم پیشش عزیز نیست فقط چون داره کارای خونه رو ازش میکشه اینجوری میگه 

همیشه چیزی نمیگفتم فقط گوش میدادم 

ایندفعه بهش گفتم جریان اینه که تو هر چقدر منو دوست داری منم همون قدر تو رو دوست دارم 

هر چقددعشق دادی همونقد دریافت میکنی 

اینا رو گفتم که انقد با طعنه و کنایه حرف نزنه و فکر نکنه دیگران بدهکارشن و باید حتما محبت کنن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
من با مامان مهیچ حرف مشترک ی نداریم بعضی وقتا میرم خونش میگم چی شد که به اینجا رسیدم اینهمه ازهمه دو ...

مامان من منو تو بدترین حال دیده که دکتر گفت احتمالا لخته تو ریه ت هست و خطر مرگ داره عین خیالش نیومد 

حتی مادرشوهرم ناراحت شد ولی مامانم اصلا

یه لبخند موزیانه زد

مامان منم همش احساس گناه میداد آره مردیم مارو بردن خاک کردن اونوقت قبرستان می‌آییم وخلاصه آه ناله خیلی جواب توجیه میکردم آخر سر بی خیال شدم ساکت شده تا زه بابرادرم زندگی ویکنه

دوست نداشته باشند فرق نمیکنه تو چه مرحله‌ای از زندگی هستی

نه ببین من مجردم همه ی کارا و زحمتا و مریض داری هاشون بامنه... ولی اونا بچه‌های متاهلشونو دوس دارن میگن اونا رفتن از این خونه  فکر نکنن برامون غریبه شدن بهشون بیشتر محبت میکنیم ولی تو از خودمونی !هرچی خوبی میکنم کمتر نتیجه میبینم ..

معمولا مادرا دخترای متاهلشونو دوس دارن و مجردا رو میکوبن..توخونه شما برعکسه

مادر من نه مجرد رو دوست داره نه متاهل فقط از هر کی بکنه یا پول یا حمالی اون خوبه . من مجرد بودم کار میکردم چندرغاز بهم میدادم همیشه واسش لباس می‌خریدم باهام بهتر بود . الان ندارم شاغل نیستم شوهرمم کارگره

مامان من منو تو بدترین حال دیده که دکتر گفت احتمالا لخته تو ریه ت هست و خطر مرگ داره عین خیالش نیومد ...

من وخانوادم کرونا گرفتیم یه روزنیامد ببینه مردیم یانه یه وعده غذا نیاورد یایه لیوان آب 

2809