2777
2789

بچه ها مادر جاریم و اولین باری دیدم کلا بد نگام کرد🤦‍♀️ بار دوم که دیدمش اومد نشست ریز ریز کلی سوال کرد چیکار میکنی کجا شاغلی کارت چیه همچییییی

بار سوم که دیدمش شاید باورتون نشه چون من بالا نشسته بودم تکیه به دیوار دادم اومد خودشو بزور جا داد😐بین منو خواهرشوهرم

بعد خواهر جاریم کوچیکه همش قفلی زده بود رو من از حسادت به شوهرم میگفت زنت باید کار کنه برات باید همه کاراررو اون انجام بده

بعدش شوهرم یواش گفت اینا میشینن راجیت حرف  میزنن که این بچه کلا قفلی زده رو تو

امشب باز دیدمش همش باز یجوری نگام میکرد😐یهو بهم گفت چیکار میکنی گفتم امسال ترجیح دادم سرکار نرم با اینکه موقعیت بهتری داشتم امسال گفت اخی فقط خونه ای با یه لحنی😐😂🤦‍♀️اینگار تو کوچه بودم😐💔

بعد گفت میخوای بخونی برا ارشد گفتم نه

بعد حرف کار اومد به خواهرشوهرم گفتم اره فلان جا رو میخوام برم یهو گفت فلان ازمون و فلان کارو میگی

گفتم اره یجوری بهم رسوند که تلاش نکن فایده نداره برات قبول نمیشی اونجا نمیخوانت😐🤦‍♀️با اینکه من پارسال اینقد کارم خوب بود ۳جا همزمان کار میکردم

بعد حالا نیم ساعت قبلش گفت میخوای برا ارشد ازمون بدی

یهو گفت تو ک راستی کلا فوق دیپلم داری نه😐😐😐گفتم نه لیسانس دارم یهو گفت اها

چون جاریم از من بزرگتره ولی باهم تموم کردیم توقع نداشت تازه من ۳ساله تموم کردم😕

دیشب داشتم فکر میکردم تا دکترا بخونم

امشب یه انرژی بهم داد واقعا😂 فقط میگم کاش امسال کارمو ول نمیکردم🤦‍♀️

💍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا پدیده ناشناخته ای بود

نمیدونستم بعد متاهلی بازم هستن این افراد😅😂

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

واقعا پدیده ناشناخته ای بودنمیدونستم بعد متاهلی بازم هستن این افراد😅😂

خیلی هست تازه این اولیشه 

کلی ادم اینطوری خانواده شوهرم دارن

که با خیلیاشون ملاقات نداشتم اخه هنوز عقدم🤦‍♀️😂

💍♥️

بگو اقا فلانی دوست نداره کار کنم میگه خسته میشی فقط بگرد برو باشگاهو استخر کیف کن

وای😂😂بار اول ک رفتم تو مهمونی شوهرم به شوخی گفت زن منو احترام کنین

یهو فورا به برادر شوهرم گفت علی ببین یاد بگیر خیلی جدی😐😂

💍♥️

سعی کن جواب سربالا بدی اینقدر همه چیزو و جزییات رو براشون توضیح ندهاینجور بیشتر تو کف میمونن

اره مثلا من میخوام ادامه تحصیل بدم گفتم نه کلا از این به بعد میخوام فقط نه بگم

💍♥️